Navigatie

~ Zwart en bijbehorende stenen ~

Zwart is eigenlijk net zoals wit geen kleur. Zwart is het gebrek aan licht daar het licht absorbeert. Hiermee is het een kleur die snel geassocieerd wordt met de dood, kracht en mysterie. De kleur is goed te gebruiken om de status en macht aan te geven. Positief is zwart de kleur van waardigheid, discretie, kracht, elegantie en autoriteit. Negatief is zwart de kleur van depressies, controle houden en rebels gedrag. Zwarte stenen zijn net zoals bruine stenen aarde. Ze doen dit alleen met een sterkere intensiteit. Ze zetten je met beide voeten terug op de grond en helpen je afschermen tegen de negativiteit van buitenaf. Zwart is gelinkt aan de wortelchakra. 

© 2018 I love crystals. All rights reserved. Het gebruik van edelstenen, mineralen en kristallen kan in geen enkel geval ter vervanging dienen voor medicijngebruik. Wel kan het ondersteuning bieden bij gezondheidsklachten en behandeling van de arts. Toepassing van gebruik van de op deze website gegeven informatie is op eigen verantwoordelijkheid.

 

 

Sorteer op
 • Basalt trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Basalt trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Basalt trommelsteen is sterk aardend en helpt mee te gaan in de stroom van het leven. De steen helpt emoties in balans te brengen en maakt flexibel onder druk.

  € 0,99
 • Chrysantsteen trommelsteen 3,5 - 4 cm
  Chrysantsteen trommelsteen 3,5 - 4 cm

  Chrysantsteen trommelsteen helpt het knagende gevoel dat je niet het leven leidt dat je zou willen of zou kunnen leiden, om te zetten in concrete doelen om veranderingen aan te brengen.

  € 4,40
 • Chrysantsteen hanger met zilveren oog A
  Chrysantsteen hanger met zilveren oog A

  Chrysantsteen hanger met zilveren oog helpt het knagende gevoel dat je niet het leven leidt dat je zou willen of zou kunnen leiden, om te zetten in concrete doelen om veranderingen aan te brengen.

  € 6,30
 • Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen dalmatier jaspis helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 0,75
 • Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A
  Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A

  Dalmatier jaspis met zilveren oog helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 6,05
 • Gabbro trommelsteen 3,5 - 4 cm
  Gabbro trommelsteen 3,5 - 4 cm

  Gabbro trommelsteen heeft een sterke magnetische energie zodat hij goed geschikt is om de chakra’s af te stemmen en het meridiaanstelsel in evenwicht te brengen.

  € 4,80
 • Gabbro met melaniet trommelsteen B
  Gabbro met melaniet trommelsteen B

  Gabbro trommelsteen heeft een sterke magnetische energie zodat hij goed geschikt is om de chakra’s af te stemmen en het meridiaanstelsel in evenwicht te brengen.

  € 2,35
 • Galaxyiet hanger met zilveren oog A
  Galaxyiet hanger met zilveren oog A

  Galaxyiet hanger met zilveren oog helpt iedereen die fysiek slecht of helemaal niet ter been is manieren te zien om toch in contact te komen met andere mensen.

  € 6,55
 • Galaxyiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Galaxyiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Galaxyiet trommelsteen helpt iedereen die fysiek slecht of helemaal niet ter been is manieren te zien om toch in contact te komen met andere mensen.

  € 3,10
 • - 50 % korting

  Galeniet ruwe brok A
  Galeniet ruwe brok A

  Galeniet ruwe steen A werkt als een spiegel voor ziel die de donkere kanten van jezelf bloot legt. Door deze blootlegging kan er een proces van bewustwording en acceptatie op gang komen.

  € 4,00 € 2,00
 • - 50 % korting

  Galeniet ruwe brok B
  Galeniet ruwe brok B

  Galeniet ruwe steen B werkt als een spiegel voor ziel die de donkere kanten van jezelf bloot legt. Door deze blootlegging kan er een proces van bewustwording en acceptatie op gang komen.

  € 4,85 € 2,45
 • - 50 % korting

  Galeniet ruwe brok C
  Galeniet ruwe brok C

  Galeniet ruwe steen werkt als een spiegel voor ziel die de donkere kanten van jezelf bloot legt. Door deze blootlegging kan er een proces van bewustwording en acceptatie op gang komen.

  € 4,90 € 2,45
 • Git trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Git trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Git trommelsteen helpt je de les te zien achter negatieve ervaringen en laat je zien welke elementen van jezelf beter ontwikkelt kunnen worden.

  € 3,00
 • Glaucofaan met granaat 3 cm
  Glaucofaan met granaat 3 cm

  Glaucofaan trommelsteen helpt zelfs in extreme omstandigheden steeds opnieuw moed op te pakken om verder te gaan, en vergroot het overlevingsinstinct.

  € 7,15
 • Hematiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Hematiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Hematiet trommelsteen is een sterk aardende steen die de chakra’s en de aura in evenwicht brengt. Hij maakt je praktisch, maakt je bewust van de basisbehoeftes van de mens.

  € 0,80
 • Hematiet trommelsteen B
  Hematiet trommelsteen B

  Hematiet trommelsteen B is een sterk aardende steen die de chakra’s en de aura in evenwicht brengt. Hij maakt je praktisch, maakt je bewust van de basisbehoeftes.

  € 2,90
 • Hematiet trommelsteen C
  Hematiet trommelsteen C

  Hematiet trommelsteen C is een sterk aardende steen die de chakra’s en de aura in evenwicht brengt. Hij maakt je praktisch, maakt je bewust van de basisbehoeftes

  € 3,20
 • Gestreepte hematiet trommelsteen 2,5 cm
  Gestreepte hematiet trommelsteen 2,5 cm

  Gestreepte hematiet trommelsteen helpt je makkelijk het onderscheidt te maken tussen fantasie en werkelijkheid en leert overleven in de vorm van proberen het leven steeds een stukje leuker te maken.

  € 6,05
 • Jaspis brecci trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Jaspis brecci trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Jaspis brecci trommelsteen reinigt de aura, brengt vitaliteit, sterkt, verbetert het zelfvertrouwen en vergroot de creatieve inspiratie. Hij heeft een sterk aardende energie waardoor het een goede steen is in tijden van crisis.

  € 1,25
 • Kambaba jaspis trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Kambaba jaspis trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Kambaba jaspis trommelsteen heft blokkades op waardoor er ruimte ontstaat voor groei. De steen ondersteunt het spijsverteringsstelsel en helpt vooral bij de uitscheiding van gifstoffen en de opname van vitaminen en mineralen.

  € 3,20
 • Kimberliet trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Kimberliet trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Kimberliet trommelsteen vergroot de flexibiliteit om verder te kijken dan je neus lang is en helpt het doorzettingsvermogen op te bouwen om een doel of wens tot het einde toe goed af te ronden.

  € 4,85
 • Kimberliet hanger met zilveren oog A
  Kimberliet hanger met zilveren oog A

  Kimberliet hanger met zilveren oog vergroot de flexibiliteit om verder te kijken dan je neus lang is en helpt het doorzettingsvermogen op te bouwen om een doel of wens tot het einde toe goed af te ronden.

  € 7,30
 • Labradoriet handgeslepen steen B
  Labradoriet handgeslepen steen B

  Labradoriet trommelsteen B maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 3,60
 • Labradoriet handgeslepen steen E
  Labradoriet handgeslepen steen E

  Labradoriet trommelsteen E maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,00
 • Labradoriet handgeslepen steen H
  Labradoriet handgeslepen steen H

  Labradoriet trommelsteen H maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,50
 • Labradoriet handgeslepen steen J
  Labradoriet handgeslepen steen J

  Labradoriet trommelsteen J maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 1,35
 • Labradoriet handgeslepen steen K
  Labradoriet handgeslepen steen K

  Labradoriet trommelsteen K maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,30
 • Labradoriet handgeslepen steen L
  Labradoriet handgeslepen steen L

  Labradoriet trommelsteen L maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 1,85
 • Labradoriet handgeslepen steen M
  Labradoriet handgeslepen steen M

  Labradoriet trommelsteen M maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 1,65
 • Labradoriet waterstenen voor edelsteenwater
  Labradoriet waterstenen voor edelsteenwater

  Labradoriet edelsteenwater is een krachtig werkend water dat helpt bij verkoudheid, reuma en jicht. Het water werkt kalmerend, bloeddrukverlagend en verbetert de doorbloeding.

  € 4,90
 • Labradoriet handgeslepen steen N
  Labradoriet handgeslepen steen N

  Labradoriet trommelsteen N maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 7,30
 • Labradoriet handgeslepen steen O
  Labradoriet handgeslepen steen O

  Labradoriet trommelsteen O maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,10
 • Larvikiet hanger met zilveren oog A
  Larvikiet hanger met zilveren oog A

  Larvikiet hanger met zilveren oog A helpt je te kijken naar het verhaal achter de mens of de situatie. Hiermee doorzie je de ware bedoelingen van bijvoorbeeld anderen.

  € 6,05
 • Larvikiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Larvikiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Larvikiet trommelsteen helpt je te kijken naar het verhaal achter de mens of de situatie. Hiermee doorzie je de ware bedoelingen van bijvoorbeeld anderen.

  € 1,90
 • Lavasteen trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Lavasteen trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Trommelsteen lavasteen is afkomstig uit de China heeft een afmeting van circa 2 - 2,5 cm.

  € 3,05
 • Luxullianiet hanger met zilveren oog A
  Luxullianiet hanger met zilveren oog A

  Luxullianiet hanger met zilveren oog A leert je te leven vanuit je hart en helpt jezelf en anderen te accepteren. Hij zet sceptische mensen wat opener en kalmeert bij zenuwen.

  € 7,30
 • Luxullianiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Luxullianiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Luxullianiet trommelsteen leert je te leven vanuit je hart en helpt jezelf en anderen te accepteren. Hij zet sceptische mensen wat opener en kalmeert bij zenuwen.

  € 4,75
 • Mahonie obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Mahonie obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Mahonie obsidiaan trommelsteen helpt beperkingen bloot te leggen die zijn gecreerd vanuit angst. Hij biedt psychische bescherming tegen negatieve handelingen van de buitenwereld.

  € 0,85
 • Navajo jaspis trommelsteen 2,5 cm
  Navajo jaspis trommelsteen 2,5 cm

  Navajo jaspis trommelsteen verbetert de organisatorische talenten en geeft je de moed en het doorzettingsvermogen om vervelende problemen of situaties daadkrachtig aan te pakken.

  € 2,45
 • Onyx trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Onyx trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Onyx trommelsteen maakt je minder beinvloedbaar door je omgeving en helpt je op deze manier vooral je eigen doelen na te streven.

  € 0,65
 • Onyx hanger met zilveren oog A
  Onyx hanger met zilveren oog A

  Hanger onyx met zilveren oog A maakt je minder beinvloedbaar door je omgeving en helpt je op deze manier vooral je eigen doelen na te streven.

  € 6,30
 • Regenboog obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Regenboog obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Regenboog obsidiaan trommelsteen helpt blokkades in het emotionele lichaam op te heffen en is een goede keuze wanneer je zwarte obsidiaan te sterk vindt.

  € 1,10
 • Sardonyx trommelsteen 3 cm
  Sardonyx trommelsteen 3 cm

  Sardonyx trommelsteen helpt de dagelijkse gebeurtenissen beter te begrijpen. De steen helpt in tijden van verdriet de vreugde te zien om het verdriet te kunnen overwinnen.

  € 3,75
 • - 40 % korting

  Sfaleriet met kwarts cluster A
  Sfaleriet met kwarts cluster A

  Sfaleriet met kwarts cluster A zorgt voor een gezonde balans tussen de onderste en de bovenste chakra’s en tussen aarding en spiritualiteit.

  € 9,30 € 5,60
 • - 40 % korting

  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B
  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B

  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B zorgt voor een gezonde balans tussen de onderste en de bovenste chakra’s en tussen aarding en spiritualiteit.

  € 3,70 € 2,25
 • Shungiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Shungiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Shungiet trommelsteen werkt zeer sterk aardend en heeft beschermde kracht in zich. Zo beschermt de steen tegen elektromagnetische stralingen van bijvoorbeeld magnetrons en mobiele telefoons.

  € 2,40
 • Shungiet hanger met zilveren oog A
  Shungiet hanger met zilveren oog A

  Shungiet hanger met zilveren oog A werkt zeer sterk aardend en heeft beschermde kracht in zich. Zo beschermt de steen tegen elektromagnetische stralingen van bijvoorbeeld mobiele telefoons.

  € 7,05
 • Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen helpt je in vervelende situaties de negatieve gedachte op de achtergrond te zetten zodat je met nieuwe ideeen inspiratie vind om om te gaan met de vervelende situatie.

  € 1,15
 • Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 2 cm
  Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 2 cm

  Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen helpt je in vervelende situaties de negatieve gedachte op de achtergrond te zetten zodat je met nieuwe ideeen inspiratie vind om om te gaan met de vervelende situatie.

  € 0,75
 • Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen A
  Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen A

  Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen A helpt je in vervelende situaties de negatieve gedachte op de achtergrond te zetten zodat je met nieuwe ideeen inspiratie vind om om te gaan met de vervelende situatie.

  € 1,75
 • Spinel in biotiet trommelsteen 2- 2,5 cm
  Spinel in biotiet trommelsteen 2- 2,5 cm

  Spinel in biotiet trommelsteen is een verkwikkende steen is die alle chakra’s en het meridiaanstelsel van nieuwe, frisse energie voorziet. Het is een steen die vooral aanspoort tot zelfontplooing.

  € 7,65
 • - 35 % korting

  Tektiet steen A
  Tektiet steen A

  Tektiet trommelsteen A heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 21,35 € 13,90
 • - 35 % korting

  Tektiet steen B
  Tektiet steen B

  Tektiet trommelsteen B heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 19,10 € 12,45
 • Tektiet hanger met zilveren oog A
  Tektiet hanger met zilveren oog A

  Tektiet hanger met zilveren oog A heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 7,30
 • Toermalijnkwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Toermalijnkwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Toermalijnkwarts trommelsteen helpt de aura te reinigen en te herstellen en de chakra’s uit te balanseren. Geen andere steen helpt oude baggage en oude patronen los te laten zoals de toermalijnkwarts dat kan.

  € 2,00
 • Toermalijnkwarts trommelsteen A
  Toermalijnkwarts trommelsteen A

  Toermalijnkwarts trommelsteen helpt de aura te reinigen en te herstellen en de chakra’s uit te balanseren. Geen andere steen helpt oude baggage en oude patronen los te laten zoals de toermalijnkwarts dat kan.

  € 4,85
 • Turitella agaat trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Turitella agaat trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Turitella agaat trommelsteen helpt mensen die snel in een slachtofferrol vallen meer verantwoordelijkheid te nemen. De steen ondersteunt tevens bij meditatie.

  € 0,80
 • Wavelliet met varisciet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Wavelliet met varisciet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Wavelliet met varisciet trommelsteen dringt door tot de kern van een probleem omdat hij je bewust maakt van de verschillende kanten waarop je het probleem kunt bekijken.

  € 3,65
 • Zilver obsidiaan hanger met zilveren oog A
  Zilver obsidiaan hanger met zilveren oog A

  Zilver obsidiaan hanger met zilveren oog A helpt mensen onder grote werkdruk om irritaties en frustraties los te laten waarmee er weer ruimte komt om de focus te vergroten.

  € 6,55
 • Zilver obsidiaan trommelsteen 2,5 cm
  Zilver obsidiaan trommelsteen 2,5 cm

  Zilver obsidiaan trommelsteen helpt mensen onder grote werkdruk om irritaties en frustraties los te laten waarmee er weer ruimte komt om de focus te vergroten.

  € 1,85
 • Zilveroog serpentijn trommelsteen 2,5 cm
  Zilveroog serpentijn trommelsteen 2,5 cm

  Zilveroog serpentijn trommelsteen is een sterk werkende serpentijnsoort die de genezende energiestroom versterkt en de aura reinigt.

  € 3,65
 • Zwarte maansteen trommelsteen 3,5 cm
  Zwarte maansteen trommelsteen 3,5 cm

  Zwarte maansteen trommelsteen verbetert de concentratie en het doorzettingsvermogen dus helpt ideaal bij een studie of wanneer je een creatieve boost kunt gebruiken.

  € 8,35
 • Zwarte maansteen trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Zwarte maansteen trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Zwarte maansteen trommelsteen verbetert de concentratie en het doorzettingsvermogen dus helpt ideaal bij een studie of wanneer je een creatieve boost kunt gebruiken.

  € 2,20
 • Zwarte obsidiaan trommelsteen 3 cm
  Zwarte obsidiaan trommelsteen 3 cm

  Zwarte obsidiaan trommelsteen verwijdert op een krachtige manier negativiteit uit jezelf en je omgeving. Het is een sterk aardende steen die een spiegel weet voor te houden.

  € 0,75
 • Zwarte spinel trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Zwarte spinel trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Zwarte spinel trommelsteen helpt je het verleden achter je te kunnen laten door alles wat je vasthoudt maar slecht voor je is, te helpen loslaten.

  € 4,55
 • Zwarte toermalijn trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Zwarte toermalijn trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Zwarte toermalijn trommelsteen staat vooral bekend om zijn bescherming tegen negativiteit en elektromagnestische stralingen. Hij Reinigt en zuivert het lichaam en de geest van negatieve energieen.

  € 1,85
 • Zwarte toermalijn hanger met zilveren oog A
  Zwarte toermalijn hanger met zilveren oog A

  Zwarte toermalijn hanger met zilveren oog A staat vooral bekend om zijn bescherming tegen negativiteit en elektromagnestische stralingen. Hij Reinigt en zuivert het lichaam en de geest van negatieve energieen.

  € 6,55
 • Labradoriet handgeslepen steen P
  Labradoriet handgeslepen steen P

  Labradoriet trommelsteen P maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,40
 • Labradoriet handgeslepen steen Q
  Labradoriet handgeslepen steen Q

  Labradoriet trommelsteen Q maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 3,40
 • Labradoriet handgeslepen steen R
  Labradoriet handgeslepen steen R

  Labradoriet trommelsteen R maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 4,50
 • Labradoriet handgeslepen steen S
  Labradoriet handgeslepen steen S

  Labradoriet trommelsteen S maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,65
 • Labradoriet handgeslepen steen T
  Labradoriet handgeslepen steen T

  Labradoriet trommelsteen T maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,95
 • Labradoriet handgeslepen steen U
  Labradoriet handgeslepen steen U

  Labradoriet trommelsteen U maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,50

~ Waarom
I love Crystals ? ~

Kwalitatatief hoog-
waardige stenen.
Alle stenen worden
door mij persoonlijk
uitgezocht.

Alleen 100%
natuurlijke stenen.
Vertrouwd.
Vanaf 50 euro gratis
verzenden! (NL)
Niet goed, geld terug.
Elke bestelling is een
feestje om te ontvangen!

© 2018 - 2019 I love crystals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.