Navigatie

~ Bruin en bijbehorende stenen ~

Bruin is de kleur die gelinkt wordt aan de aarde, de natuur en het solide van hout. Het is een kleur die vertrouwen, zekerheid en neutraliteit uitstraalt. Positief gezien is bruin de kleur van betrouwbaarheid, stabiliteit en natuurlijk. Negatief gezien kan de kleur bruin ook weleens gekoppeld worden aan ouderwets en verveling. Bruine stenen zijn de aarde stenen in een lichtere vorm dan de zwarte stenen. Ze zetten je vriendelijk met beide voeten terug op de grond en helpen je afschermen tegen de negativiteit van buitenaf. Bruin is gelinkt aan de wortelchakra. 

© 2018 I love crystals. All rights reserved. Het gebruik van edelstenen, mineralen en kristallen kan in geen enkel geval ter vervanging dienen voor medicijngebruik. Wel kan het ondersteuning bieden bij gezondheidsklachten en behandeling van de arts. Toepassing van gebruik van de op deze website gegeven informatie is op eigen verantwoordelijkheid.

 

 

Sorteer op
 • Agaat trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Agaat trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Agaat trommelsteen is een trommelsteen welke een gevoel van bescherming, zekerheid en veiligheid geeft omdat hij onderhuidse spanningen oplost.

  € 0,70
 • Agaat trommelsteen B
  Agaat trommelsteen B

  Agaat trommelsteen is een trommelsteen welke een gevoel van bescherming, zekerheid en veiligheid geeft omdat hij onderhuidse spanningen oplost.

  € 3,05
 • Apachetraan trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Apachetraan trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen apachetraan is een zachte obsidiaansoort die vooral in contact met de emoties staat. Oude emotionele patronen en bagages worden verwijderd.

  € 1,35
 • Aragoniet hanger met zilveren oog A
  Aragoniet hanger met zilveren oog A

  Aragoniet hanger met zilveren oog is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 7,30
 • Aragoniet roosje ruwe steen A
  Aragoniet roosje ruwe steen A

  Aragoniet roosje ruwe steen A is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 3,20
 • Aragoniet roosje ruwe steen C
  Aragoniet roosje ruwe steen C

  Aragoniet roosje ruwe steen C is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 2,05
 • Aragoniet roosje ruwe steen D
  Aragoniet roosje ruwe steen D

  Aragoniet roosje ruwe steen D is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,75
 • Aragoniet roosje ruwe steen E
  Aragoniet roosje ruwe steen E

  Aragoniet roosje ruwe steen E is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,35
 • Aragoniet roosje ruwe steen F
  Aragoniet roosje ruwe steen F

  Aragoniet roosje ruwe steen F is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,60
 • Aragoniet roosje ruwe steen I
  Aragoniet roosje ruwe steen I

  Aragoniet roosje ruwe steen I is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,45
 • Aragoniet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Aragoniet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen aragoniet is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede. Een ideale bondgenoot om bij je te dragen in je broekzak bijvoorbeeld.

  € 1,60
 • Astrofylliet trommelsteen 3 cm
  Astrofylliet trommelsteen 3 cm

  Astrofylliet trommelsteen activeert zowel de wortelchakra als de kruinchakra waardoor ook de tussenliggende chakra’s een verbinding vormen en terug op elkaar worden afgestemd en geactiveerd.

  € 3,99
 • Botswana agaat trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Botswana agaat trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen botswana agaat brengt licht in donkere tijden en stimuleert het verkennen van het onbekende. De steen maakt oprecht en vergroot de creativiteit.

  € 1,40
 • Botswana agaat waterstenen voor edelsteenwater
  Botswana agaat waterstenen voor edelsteenwater

  Botswana edelsteenwater helpt een praktische en kalme houding aannemen. Fysiek heeft het water een ondersteunende functie voor de huid, en de slijmvliezen.

  € 4,85
 • Bronziet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Bronziet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Bronziet trommelsteen helpt je jouw talenten op de juiste manier inzetten zodat zowel jij als je omgeving er positieve voordelen van kunnen ervaren.

  € 1,75
 • Bruine toermalijn trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Bruine toermalijn trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Bruine toermalijn trommelsteen helpt je vooral de moed en het doorzettingsvermogen te vinden om ook in moeilijke situaties de humor of in elk geval de positieve kant van de situatie te zien.

  € 7,50
 • Cappuccino jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Cappuccino jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Cappuchino jaspis trommelsteen maakt standvastig en geeft het doorzettingsvermogen vervelende klusjes secuur en gemotiveerd af te werken. De steen brengt innerlijke rust in stressvolle tijden.

  € 1,35
 • Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A
  Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A

  Dalmatier jaspis met zilveren oog helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 6,05
 • Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen dalmatier jaspis helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 0,75
 • Dr Liesegang steen hanger met zilveren oog A
  Dr Liesegang steen hanger met zilveren oog A

  Dr Liesegang steen is een vorm van ryoliet jaspis en brengt emoties tot bedaren. De steen vergroot de natuurlijke weerstand en ondersteunt bij huidziektes en huidinfecties.

  € 6,55
 • Elfenbeen jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Elfenbeen jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Elfenbeen jaspis trommelsteen is een ideale steen in een tijd waarin je vastberadenheid en moed nodig hebt om problemen met beide handen aan te pakken.

  € 2,40
 • Epidoot in rookkwarts natuurlijke punt A
  Epidoot in rookkwarts natuurlijke punt A

  Epidoot in rookkwarts maakt je bewust van van datgene wat binnenin jouw aanwezig is en verlost je van een verkeerd zelfbeeld, doormiddel van het verbeteren van je centrering.

  € 4,50
 • Flint trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Flint trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Flint trommelsteen werkt aardend waardoor je minder wispelturig bent en meer gefocust bent op de wereld rondom je heen. De steen maakt oprecht, en vergroot het wederzijds begrip.

  € 1,85
 • Hypersteen trommelsteen 2- 2,5 cm
  Hypersteen trommelsteen 2- 2,5 cm

  Hypersteen trommelsteen zet je stevig in je schoenen, maakt dymanisch en evenwichtig en leert je beter naar je lichaam te luisteren.

  € 6,85
 • Kalkooliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Kalkooliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Kalkooiet trommelsteen helpt gedachtes komen langzaam tot rijping komen. Doordat zware en dwingende gedachtes worden gereinigd verbetert de steen het slapen en helpt hij tegen overgevoeligheid en stress.

  € 1,10
 • Kruissteen trommelsteen 2,5 cm
  Kruissteen trommelsteen 2,5 cm

  Kruissteen trommelsteen maakt realistisch, nuchter en werkt sterk kalmerend bij nervositeit, angsten en schuldgevoelens. Hij werkt centrerend en stabiliserend.

  € 0,55
 • Kruissteen trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Kruissteen trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Kruissteen trommelsteen maakt realistisch, nuchter en werkt sterk kalmerend bij nervositeit, angsten en schuldgevoelens. Hij werkt centrerend en stabiliserend.

  € 0,85
 • Lamellen obsidiaan hanger met zilveren oog A
  Lamellen obsidiaan hanger met zilveren oog A

  Lamellen obsidiaan hanger zilveren oog A heeft geen grenzen of beperkingen en helpt verstopte emoties en andere blokkades voorzichtig losmaken.

  € 6,80
 • Lamellen obsidiaan trommelsteen 2,5 cm
  Lamellen obsidiaan trommelsteen 2,5 cm

  Lamellen obsidiaan trommelsteen heeft geen grenzen of beperkingen en helpt verstopte emoties en andere blokkades voorzichtig losmaken.

  € 2,35
 • Landschapsjaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Landschapsjaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Landschapsjaspis trommelsteen helpt je dromen en doelen met een realistische blik te volgen en geeft een open en tolerante omgang met anderen.

  € 1,80
 • Magnetiet hanger met zilveren oog A
  Magnetiet hanger met zilveren oog A

  Magnetiet hanger met zilveren oog A is een sterk aardende steen die vooral goed in gezet kan worden bij de afstemming van de energiestromen in het auraveld en de diverse niveaus van het energetische lichaam.

  € 7,30
 • Magnetiet octaëder 1 cm
  Magnetiet octaëder 1 cm

  Magnetiet octaëder is een sterk aardende steen die vooral goed in gezet kan worden bij de afstemming van de energiestromen in het auraveld en de diverse niveaus van het energetische lichaam.

  € 0,80
 • Magnetiet octaëder A
  Magnetiet octaëder A

  Magnetiet octaëder A is een sterk aardende steen die vooral goed in gezet kan worden bij de afstemming van de energiestromen in het auraveld en de diverse niveaus van het energetische lichaam.

  € 2,90
 • - 50 % korting

  Muscoviet in kwarts cluster A
  Muscoviet in kwarts cluster A

  Muscoviet in kwarts cluster A leert snel en helder denken, en leert hierbij oude ideeen te combineren met nieuwe dingen die je onderweg op je pad tegenkomt.

  € 8,60 € 4,30
 • - 50 % korting

  Muscoviet in kwarts cluster B
  Muscoviet in kwarts cluster B

  Muscoviet in kwarts cluster B leert snel en helder denken, en leert hierbij oude ideeen te combineren met nieuwe dingen die je onderweg op je pad tegenkomt.

  € 4,10 € 2,05
 • - 50 % korting

  Muscoviet in kwarts cluster C
  Muscoviet in kwarts cluster C

  Muscoviet in kwarts cluster C leert snel en helder denken, en leert hierbij oude ideeen te combineren met nieuwe dingen die je onderweg op je pad tegenkomt.

  € 4,00 € 2,00
 • - 50 % korting

  Muscoviet in kwarts cluster F
  Muscoviet in kwarts cluster F

  Muscoviet in kwarts cluster F leert snel en helder denken, en leert hierbij oude ideeen te combineren met nieuwe dingen die je onderweg op je pad tegenkomt.

  € 5,85 € 2,95
 • - 35 % korting

  Muscoviet schijf A
  Muscoviet schijf A

  Muscoviet schijf A leert snel en helder denken, en leert hierbij oude ideeen te combineren met nieuwe dingen die je onderweg op je pad tegenkomt.

  € 3,60 € 2,35
 • Nellite met pietersiet trommelsteen 2,5 cm
  Nellite met pietersiet trommelsteen 2,5 cm

  Trommelsteen nellite met pietersiet ondersteunt je in het accepteren van wie je bent en helpt je hierbij heel dicht bij jezelf te blijven.

  € 4,70
 • Nunderiet hanger met zilveren oog B
  Nunderiet hanger met zilveren oog B

  Nunderiet hanger met zilveren oog B is een aardende steen die helpt op creatieve wijze je doel te bereiken en helpt je hierbij de juiste mensen rondom je heen verzamelen.

  € 6,55
 • Nunderiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Nunderiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Nunderiet trommelsteen is een aardende steen die helpt op creatieve wijze je doel te bereiken en helpt je hierbij de juiste mensen rondom je heen verzamelen.

  € 2,75
 • Pietersiet trommelsteen 3 cm
  Pietersiet trommelsteen 3 cm

  Pietersiet trommelsteen combineert een verbinding van zowel de zonnevlechtchakra als de voorhoofdchakra, waarmee de wil en de intuitie worden samengevoegd.

  € 6,05
 • Que sera hanger met zilveren oog A
  Que sera hanger met zilveren oog A

  Que sera hanger met zilveren oog leert je ‘nee’ te zeggen en laat zien dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid moet nemen en het dus belangrijk is hierin ook sterk aan jezelf te denken.

  € 6,05
 • Que sera trommelsteen 2, 5- 3 cm
  Que sera trommelsteen 2, 5- 3 cm

  Que sera trommelsteen leert je ‘nee’ te zeggen en laat zien dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid moet nemen en het dus belangrijk is hierin ook sterk aan jezelf te denken.

  € 2,35
 • Rookkwarts punt met toekomst venster E
  Rookkwarts punt met toekomst venster E

  Rookkwarts punt helpt bij tegenstrijdigheden gedachtes en gevoelens van elkaar te scheiden. Hij vergroot het geduld, de concentratie en beschermt tegen negativiteit.

  € 1,30
 • Rookkwarts punt met verleden venster G
  Rookkwarts punt met verleden venster G

  Rookkwarts punt helpt bij tegenstrijdigheden gedachtes en gevoelens van elkaar te scheiden. Hij vergroot het geduld, de concentratie en beschermt tegen negativiteit.

  € 1,30
 • Rookkwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Rookkwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Rookkwarts trommelsteen helpt bij tegenstrijdigheden gedachtes en gevoelens van elkaar te scheiden. Hij vergroot het geduld, de concentratie en beschermt tegen negativiteit.

  € 1,65
 • Rookkwarts vensterkwarts ruwe steen A
  Rookkwarts vensterkwarts ruwe steen A

  Vensterkwarts, oftewel elestiaalkwarts geeft meer verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag zodat je bijvoorbeeld kunt werken aan het loslaten van oude emoties.

  € 10,45
 • Stromatoliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Stromatoliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Stromatoliet trommelsteen helpt je bij jezelf te blijven en je standpunten na te leven. Toch leert hij dat er ook ruimte hoort te zijn voor de standpunten van jouw omgeving.

  € 1,65
 • Tijgerijzer hanger met zilveren oog A
  Tijgerijzer hanger met zilveren oog A

  Tijgerijzer hanger met zilveren oog A versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren.

  € 7,05
 • Tijgerijzer trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Tijgerijzer trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Tijgerijzer trommelsteen versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren. Het is een krachtige steen van vooral uithoudingsvermogen, kracht en moed.

  € 3,75
 • Tijgerijzer trommelsteen A
  Tijgerijzer trommelsteen A

  Tijgerijzer trommelsteen A versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren. Het is een krachtige steen van vooral uithoudingsvermogen, kracht en moed.

  € 6,05
 • Tijgeroog trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Tijgeroog trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Tijgeroog trommelsteen vermindert oordelend denken zodat je in mogelijkheden kunt blijven denken. Hij heeft energieen van vitaliteit en actie in zich die helpen om op een kalme, geaarde en gecentreerde manier op te treden.

  € 1,20
 • Turitella agaat trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Turitella agaat trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Turitella agaat trommelsteen helpt mensen die snel in een slachtofferrol vallen meer verantwoordelijkheid te nemen. De steen ondersteunt tevens bij meditatie.

  € 0,80
 • Valkenoog trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Valkenoog trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Valkenoog trommelsteen vermindert stemmingswisselingen omdat hij afstand schept tot de eigen gevoelens. Hij helpt ‘toevalligheden’ in een groter geheel te zien.

  € 1,60
 • Valkenoog trommelsteen A
  Valkenoog trommelsteen A

  Valkenoog hanger zilveren oog A vermindert stemmingswisselingen omdat hij afstand schept tot de eigen gevoelens. Hij helpt ‘toevalligheden’ in een groter geheel te zien.

  € 4,25
 • Vensterkwarts met rookkwarts ruwe steen A
  Vensterkwarts met rookkwarts ruwe steen A

  Vensterkwarts, oftewel elestiaalkwarts geeft meer verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag zodat je bijvoorbeeld kunt werken aan het loslaten van oude emoties.

  € 3,25
 • Vensterkwarts met rookkwarts ruwe steen B
  Vensterkwarts met rookkwarts ruwe steen B

  Vensterkwarts, oftewel elestiaalkwarts geeft meer verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag zodat je bijvoorbeeld kunt werken aan het loslaten van oude emoties.

  € 3,55
 • Vensterkwarts met rookkwarts ruwe steen C
  Vensterkwarts met rookkwarts ruwe steen C

  Vensterkwarts, oftewel elestiaalkwarts geeft meer verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag zodat je bijvoorbeeld kunt werken aan het loslaten van oude emoties.

  € 4,00
 • Versteend hout hanger met zilveren oog A
  Versteend hout hanger met zilveren oog A

  Versteend hout hanger zilveren oog A leert dat meestromen met het leven zonder forceren of tegen stribbelen de beste manier is om een gestage groei door te maken.

  € 8,50
 • Versteend hout schijf A
  Versteend hout schijf A

  Versteend hout schijf A leert dat meestromen met het leven zonder forceren of tegen stribbelen de beste manier is om een gestage groei door te maken.

  € 15,15
 • Versteend hout schijf B
  Versteend hout schijf B

  Versteend hout schijf B leert dat meestromen met het leven zonder forceren of tegen stribbelen de beste manier is om een gestage groei door te maken.

  € 8,40
 • Versteend hout trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Versteend hout trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Versteend hout trommelsteen leert dat meestromen met het leven zonder forceren of tegen stribbelen de beste manier is om een gestage groei door te maken.

  € 1,00
 • Woestijn bariet bloem ruwe steen A
  Woestijn bariet bloem ruwe steen A

  Woestijn bariet bloem ruwe steen A is een stromatoliet fossiel die vervangen is door oranje bariet en zandsteen die ten samen bloemen vormen.

  € 3,65
 • Woestijn bariet bloem ruwe steen B
  Woestijn bariet bloem ruwe steen B

  Woestijn bariet bloem ruwe steen B is een stromatoliet fossiel die vervangen is door oranje bariet en zandsteen die ten samen bloemen vormen.

  € 3,65
 • Woestijn chalcedoon ruwe steen A
  Woestijn chalcedoon ruwe steen A

  Woestijn chalcedoon ruwe steen A bevordert broederschap en de sociale en relationale vaardigheden. Hij brengt tevens welwillendheid en vermindert prikkelbaarheid.

  € 4,25
 • Woestijn chalcedoon ruwe steen B
  Woestijn chalcedoon ruwe steen B

  Woestijn chalcedoon ruwe steen B bevordert broederschap en de sociale en relationale vaardigheden. Hij brengt tevens welwillendheid en vermindert prikkelbaarheid.

  € 3,65
 • Zebradoriet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Zebradoriet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Zebradoriet trommelsteen helpt je door het aanwezige veldspaat te aarden en evenwicht te vinden. Het aanwezige rookkwarts zuivert negatieve energieen en zorgt voor een beschermende energie.

  € 2,35
 • Zebradoriet trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Zebradoriet trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Zebradoriet trommelsteen helpt je door het aanwezige veldspaat te aarden en evenwicht te vinden. Het aanwezige rookkwarts zuivert negatieve energieen en zorgt voor een beschermende energie.

  € 3,30

~ Waarom
I love Crystals ? ~

Kwalitatatief hoog-
waardige stenen.
Alle stenen worden
door mij persoonlijk
uitgezocht.

Alleen 100%
natuurlijke stenen.
Vertrouwd.
Vanaf 50 euro gratis
verzenden! (NL)
Niet goed, geld terug.
Elke bestelling is een
feestje om te ontvangen!

© 2018 - 2019 I love crystals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.