Navigatie

~ Blauw en bijbehorende stenen ~

Blauw is de kleur van rust en vrede. De kleur wordt geassocieerd met rust, vrede, betrouwbaarheid, een heldere communicatie en vertrouwen. Positief gezien is blauw de kleur van waarheid, taktiek, vriendelijkheid, en sympatie. Negatief gezien is blauw de kleur van teruggetrokkenheid, kilheid, status en manipulatie. Blauwe stenen zijn de stenen voor communicatie, ontspanning en rust. Ze ondersteunen een heldere communicatie op gang te brengen en leren beter luisteren en tussen de regels door te lezen. Blauw is gelinkt aan de keelchakra. 

© 2018 I love crystals. All rights reserved. Het gebruik van edelstenen, mineralen en kristallen kan in geen enkel geval ter vervanging dienen voor medicijngebruik. Wel kan het ondersteuning bieden bij gezondheidsklachten en behandeling van de arts. Toepassing van gebruik van de op deze website gegeven informatie is op eigen verantwoordelijkheid.

 

Sorteer op
 • Amethist chalcedoon trommelsteen 3,5 cm
  Amethist chalcedoon trommelsteen 3,5 cm

  Amethist chalcedoon trommelsteen heeft een sterk rustgevend karakter en zorgt voor kalmering van de gemoedsrust en het beter kunnen uiten van gevoelens.

  € 3,65
 • Angeliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Angeliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen angeliet wordt niet voor niets weleens de ‘engelensteen’ genoemd. In de communicatie maakt de steen evenwichtig, weloverwogen en diplomatiek.

  € 1,85
 • - 35 % korting

  Azuriet malachiet ruwe steen A
  Azuriet malachiet ruwe steen A

  Azuriet malachiet ruwe steen A opent de voorhoofdchakra en de kruinchakra, maakt avontuurlijk en helpt je wanneer je het moeilijk vind om nee te zeggen.

  € 10,40 € 6,80
 • Azuriet malachiet trommelsteen AA-kwaliteit 2,5 - 3 cm
  Azuriet malachiet trommelsteen AA-kwaliteit 2,5 - 3 cm

  Azuriet malachiet trommelsteen opent de voorhoofdchakra en de kruinchakra, maakt avontuurlijk en helpt je wanneer je het moeilijk vind om nee te zeggen.

  € 6,35
 • - 35% korting

  Azuriet ruwe steen met klein beetje galeniet A
  Azuriet ruwe steen met klein beetje galeniet A

  Azuriet ruwe steen met klein beetje galeniet A stimuleert de intuitie en het intellectueel, en helpt je bij het opnemen van nieuwe informatie en bij het vasthouden hiervan.

  € 19,75 € 12,85
 • Bariet trommelsteen AA-kwaliteit 3 cm
  Bariet trommelsteen AA-kwaliteit 3 cm

  Bariet trommelsteen helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst. De steen laat zien wat je zult moeten loslaten om de ruimte te vinden om te kunnen groeien.

  € 9,45
 • Blauwe apatiet trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Blauwe apatiet trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Trommelsteen blauwe apatiet maakt extravert, verbetert de communicatie en de omgang met andere mensen. Hij vermindert plankenkoorts en geeft positiviteit.

  € 5,30
 • Blauwe aventurijn trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Blauwe aventurijn trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Blauwe aventurijn trommelsteen geeft je de kracht om deze afspraken met jezelf niet te breken. Het is hiermee tevens een steen van verantwoordelijkheid naar anderen, maar voor je eigen leven.

  € 1,55
 • Blauwe calciet brok 3 - 4 cm
  Blauwe calciet brok 3 - 4 cm

  Blauwe calciet ruwe steen is een sterk troostende steen voor emotionele situaties die vast zijn gaan zitten in het emotionele lichaam en hier voor blokkades zorgen.

  € 1,35
 • Blauwe calciet trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Blauwe calciet trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Blauwe calciet trommelsteen is een sterk troostende steen voor emotionele situaties die vast zijn gaan zitten in het emotionele lichaam en hier voor blokkades zorgen.

  € 1,05
 • Blauwe calciet waterstenen voor edelsteenwater
  Blauwe calciet waterstenen voor edelsteenwater

  Blauwe calciet edelsteenwater is een mild en rustgevend water die kalmte bevordert. Het water ondersteunt verder de lymfe, slijmvliezen, en de huid.

  € 4,25
 • Blauwe chalcedoon trommelsteen 3 - 4 cm
  Blauwe chalcedoon trommelsteen 3 - 4 cm

  Blauwe chalcedoon trommelsteen brengt zachtheid in tijden van stress zodat de kalmte en evenwicht kunnen worden herstelt en leert je de impact van woorden inschatten.

  € 2,35
 • Blauwe kwarts hanger met zilveren oog A
  Blauwe kwarts hanger met zilveren oog A

  Hanger blauwe kwarts met zilveren oog helpt opgekropte emoties door energieeen van anderen los te laten zodat hierdoor ontstane klachten ook kunnen verdwijnen.

  € 6,05
 • Blauwe kwarts trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Blauwe kwarts trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Blauwe kwarts trommelsteen helpt opgekropte emoties door energieeen van anderen los te laten zodat hierdoor ontstane klachten ook kunnen verdwijnen.

  € 0,65
 • Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen A
  Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen A

  Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen A heeft een hoge vibratie en is hierdoor in staat energie heel snel over te brengen. Hij activeert het denken en staat bekend als een ‘bruggenbouwer’.

  € 6,85
 • Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen B
  Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen B

  Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen B heeft een hoge vibratie en is hierdoor in staat energie heel snel over te brengen. Hij activeert het denken en staat bekend als een ‘bruggenbouwer’.

  € 5,85
 • Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen C
  Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen C

  Blauwe kyaniet met kwarts ruwe steen C heeft een hoge vibratie en is hierdoor in staat energie heel snel over te brengen. Hij activeert het denken en staat bekend als een ‘bruggenbouwer’.

  € 4,25
 • Blauwe saffier trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Blauwe saffier trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Blauwe saffier trommelsteen is de steen van kennis. Hij helpt deze tot je te nemen en te onthouden zodat deze kan worden ingezet wanneer nodig.

  € 3,05
 • Blauwe saffier trommelsteen A
  Blauwe saffier trommelsteen A

  Blauwe saffier trommelsteen A is de steen van kennis. Hij helpt deze tot je te nemen en te onthouden zodat deze kan worden ingezet wanneer nodig.

  € 3,05
 • Borniet ruwe brok AA
  Borniet ruwe brok AA

  Borniet ruwe steen AA is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,05
 • Borniet ruwe brok AC
  Borniet ruwe brok AC

  Borniet ruwe steen AC is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,00
 • Borniet ruwe brok AD
  Borniet ruwe brok AD

  Borniet ruwe steen AD is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 2,40
 • Borniet ruwe brok AE
  Borniet ruwe brok AE

  Borniet ruwe steen AE is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 0,95
 • Borniet ruwe brok AF
  Borniet ruwe brok AF

  Borniet ruwe steen AF is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,35
 • Borniet ruwe brok K
  Borniet ruwe brok K

  Borniet ruwe steen K is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 2,15
 • Borniet ruwe brok L
  Borniet ruwe brok L

  Borniet ruwe steen L is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,35
 • Borniet ruwe brok N
  Borniet ruwe brok N

  Borniet ruwe steen N is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,40
 • Borniet ruwe brok O
  Borniet ruwe brok O

  Borniet ruwe steen O is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,55
 • Borniet ruwe brok P
  Borniet ruwe brok P

  Borniet ruwe steen P is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,15
 • Borniet ruwe brok Q
  Borniet ruwe brok Q

  Borniet ruwe steen Q is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,55
 • Borniet ruwe brok R
  Borniet ruwe brok R

  Borniet ruwe steen R is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,35
 • Borniet ruwe brok S
  Borniet ruwe brok S

  Borniet ruwe steen S is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,75
 • Borniet ruwe brok T
  Borniet ruwe brok T

  Borniet ruwe steen T is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,45
 • Borniet ruwe brok V
  Borniet ruwe brok V

  Borniet ruwe steen V is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,45
 • Borniet ruwe brok W
  Borniet ruwe brok W

  Borniet ruwe steen W is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,40
 • Borniet ruwe brok X
  Borniet ruwe brok X

  Borniet ruwe steen X is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,05
 • Borniet ruwe brok Z
  Borniet ruwe brok Z

  Borniet ruwe steen Z is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,00
 • Celestien cluster A
  Celestien cluster A

  Celestien cluster A is een rustig werkende steen die ondersteunend werkt bij complexe ideeen omdat hij het analystisch vermogen verbetert. De steen stabiliseert ying/yang energieen.

  € 9,95
 • Celestien cluster E
  Celestien cluster E

  Celestien cluster E is een rustig werkende steen die ondersteunend werkt bij complexe ideeen omdat hij het analystisch vermogen verbetert. De steen stabiliseert ying/yang energieen.

  € 3,45
 • Celestien cluster F
  Celestien cluster F

  Celestien cluster F is een rustig werkende steen die ondersteunend werkt bij complexe ideeen omdat hij het analystisch vermogen verbetert. De steen stabiliseert ying/yang energieen.

  € 17,15
 • Chalcedoon roosje hanger met zilveren oog A
  Chalcedoon roosje hanger met zilveren oog A

  Chalcedoon roosje hanger met zilveren oog A brengt welwillendheid, en vermindert prikkelbaarheid. In de communicatie maakt chalcedoon het gemakkelijker jezelf tot uitdrukking te brengen.

  € 8,25
 • Dumortieriet trommelsteen 3 - 4 cm
  Dumortieriet trommelsteen 3 - 4 cm

  Dumortieriet trommelsteen is de antistress steen die paniek vermindert, moed en positiviteit geeft en je helpt de boel de boel te laten.

  € 2,55
 • - 35 % korting

  Hemimorfiet kristallijn op matrix ruwe steen A
  Hemimorfiet kristallijn op matrix ruwe steen A

  Hemimorfiet ruwe steen A brengt een vrije stroom in het emotionele lichaam waardoor de steen de emotionele betrokkenheid en empathie voor zowel jezelf als andere vergroot.

  € 8,20 € 5,35
 • - 35 % korting

  Hemimorfiet kristallijn op matrix ruwe steen B
  Hemimorfiet kristallijn op matrix ruwe steen B

  Hemimorfiet ruwe steen B brengt een vrije stroom in het emotionele lichaam waardoor de steen de emotionele betrokkenheid en empathie voor zowel jezelf als andere vergroot.

  € 8,20 € 5,35
 • - 35 % korting

  Hemimorfiet kristallijn op matrix ruwe steen C
  Hemimorfiet kristallijn op matrix ruwe steen C

  Hemimorfiet ruwe steen C brengt een vrije stroom in het emotionele lichaam waardoor de steen de emotionele betrokkenheid en empathie voor zowel jezelf als andere vergroot.

  € 8,20 € 5,35
 • Hemimorfiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Hemimorfiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Hemimorfiet trommelsteen brengt een vrije stroom in het emotionele lichaam waardoor de steen de emotionele betrokkenheid en empathie voor zowel jezelf als andere vergroot.

  € 6,05
 • K2 Azuriet in graniet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  K2 Azuriet in graniet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  K2 Azuriet in graniet trommelsteen vergroot de intuitie, en helpt je zonder oordeel tot inzichten te komen zodat je de ware intentie van jezelf en andere beter kunt begrijpen.

  € 4,70
 • Lapis lazuli trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Lapis lazuli trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Lapis lazuli trommelsteen is de steen van vriendschap en de steen van de waarheid, eerlijkheid en oprechtheid. Hij ondersteunt in het onderscheiden van de waarheid en bij het spreken van de waarheid.

  € 4,35
 • Pietersiet trommelsteen 3 cm
  Pietersiet trommelsteen 3 cm

  Pietersiet trommelsteen combineert een verbinding van zowel de zonnevlechtchakra als de voorhoofdchakra, waarmee de wil en de intuitie worden samengevoegd.

  € 6,05
 • Quantum quatro brok A
  Quantum quatro brok A

  Quantum quattro brok A herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 4,25
 • Quantum quatro brok B
  Quantum quatro brok B

  Quantum quattro brok B herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 7,70
 • Quantum quatro brok D
  Quantum quatro brok D

  Quantum quattro brok D herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 7,15
 • Quantum quatro trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Quantum quatro trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Quantum quattro trommelsteen herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 2,75
 • Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A
  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A

  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog ondersteunt een nieuw begin, maakt je inventief en helpt het maken van beslissingen makkelijker.

  € 7,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A
  Regenboog fluoriet trommelsteen A

  Regenboog fluoriet trommelsteen A laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 3,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L

  Regenboog fluoriet trommelsteen L helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel.

  € 3,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O

  Regenboog fluoriet trommelsteen O helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 1,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P

  Regenboog fluoriet trommelsteen P helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q

  Regenboog fluoriet trommelsteen Q helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 4,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R

  Regenboog fluoriet trommelsteen R helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S

  Regenboog fluoriet trommelsteen S helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 2,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen B
  Regenboog fluoriet trommelsteen B

  Regenboog fluoriet trommelsteen B laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 2,90
 • Regenboog fluoriet trommelsteen C
  Regenboog fluoriet trommelsteen C

  Regenboog fluoriet trommelsteen C laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,20
 • Regenboog fluoriet trommelsteen E
  Regenboog fluoriet trommelsteen E

  Regenboog fluoriet trommelsteen E laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen F
  Regenboog fluoriet trommelsteen F

  Regenboog fluoriet trommelsteen F vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel. Hij maakt je als het ware wakker, geinteresseerd en aanwezig.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen G
  Regenboog fluoriet trommelsteen G

  Regenboog fluoriet trommelsteen G laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,85
 • Regenboog fluoriet trommelsteen H
  Regenboog fluoriet trommelsteen H

  Regenboog fluoriet trommelsteen H laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,95
 • Regenboog fluoriet trommelsteen I
  Regenboog fluoriet trommelsteen I

  Regenboog fluoriet trommelsteen I laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen J
  Regenboog fluoriet trommelsteen J

  Regenboog fluoriet trommelsteen J laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,00
 • Regenboog fluoriet trommelsteen K
  Regenboog fluoriet trommelsteen K

  Regenboog fluoriet trommelsteen K laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,30
 • Sodaliet trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Sodaliet trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Sodaliet trommelsteen geeft inzicht in het zelf en maakt een afstandelijke beoordeling van je drijfveren mogelijk. Hij verbetert de zelfdiscipline en brengt orde en structuur in chaos.

  € 0,80
 • Sodaliet waterstenen voor edelsteenwater
  Sodaliet waterstenen voor edelsteenwater

  Sodaliet edelsteenwater is een mild werkend water die de opname van vocht bevordert doordat hij de waterhuishouding reguleert. Het water ondersteunt bij klachten aan de keel.

  € 4,25
 • Valkenoog trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Valkenoog trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Valkenoog trommelsteen vermindert stemmingswisselingen omdat hij afstand schept tot de eigen gevoelens. Hij helpt ‘toevalligheden’ in een groter geheel te zien.

  € 1,60
 • Valkenoog trommelsteen A
  Valkenoog trommelsteen A

  Valkenoog hanger zilveren oog A vermindert stemmingswisselingen omdat hij afstand schept tot de eigen gevoelens. Hij helpt ‘toevalligheden’ in een groter geheel te zien.

  € 4,25
 • Vanadiniet op bariet ruwe steen B
  Vanadiniet op bariet ruwe steen B

  Vanadiniet op bariet ruwe steen B helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen.

  € 10,90
 • Vanadiniet op bariet ruwe steen C
  Vanadiniet op bariet ruwe steen C

  Vanadiniet op bariet ruwe steen C helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen.

  € 5,95
 • Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A
  Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A

  Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, en de wilskracht.

  € 8,90

~ Waarom
I love Crystals ? ~

Kwalitatatief hoog-
waardige stenen.
Alle stenen worden
door mij persoonlijk
uitgezocht.

Alleen 100%
natuurlijke stenen.
Vertrouwd.
Vanaf 50 euro gratis
verzenden! (NL)
Niet goed, geld terug.
Elke bestelling is een
feestje om te ontvangen!

© 2018 - 2019 I love crystals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.