Navigatie

~ Groen en bijbehorende stenen ~

Groen is een combinatie van het energieke geel en rustgevende blauw. Dit geeft ook meteen de belangrijkste werking van de kleur groen weer, namelijk balans en evenwicht. Groen wordt vooral geassocieerd met gezondheid, genezing, en de natuur. Positief gezien is groen de kleur van openheid, veiligheid, sympathie, vernieuwing, voorspoed en harmonie. Negatief gezien het het de kleur van jaloezie, onbetrouwbaarheid, achterdocht, weerstand en verveling. Groene stenen zijn de stenen die lichaam en geest in balans brengen. Ze zijn de stenen van het gevoel, de rust en de ontspanning. Groen is gelinkt aan de hartchakra. 

© 2018 I love crystals. All rights reserved. Het gebruik van edelstenen, mineralen en kristallen kan in geen enkel geval ter vervanging dienen voor medicijngebruik. Wel kan het ondersteuning bieden bij gezondheidsklachten en behandeling van de arts. Toepassing van gebruik van de op deze website gegeven informatie is op eigen verantwoordelijkheid.

 

Sorteer op
 • Atlantasiet trommelsteen 2,5 cm
  Atlantasiet trommelsteen 2,5 cm

  Atlantastiet werkt verhelderend, brengt een rustige en kalmerende energie in de omgeving en stimuleert de spirituele ontwikkeling.

  € 2,05
 • - 35 % korting

  Azuriet malachiet ruwe steen A
  Azuriet malachiet ruwe steen A

  Azuriet malachiet ruwe steen A opent de voorhoofdchakra en de kruinchakra, maakt avontuurlijk en helpt je wanneer je het moeilijk vind om nee te zeggen.

  € 10,40 € 6,80
 • Azuriet malachiet trommelsteen AA-kwaliteit 2,5 - 3 cm
  Azuriet malachiet trommelsteen AA-kwaliteit 2,5 - 3 cm

  Azuriet malachiet trommelsteen opent de voorhoofdchakra en de kruinchakra, maakt avontuurlijk en helpt je wanneer je het moeilijk vind om nee te zeggen.

  € 6,35
 • Boomagaat trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Boomagaat trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Boomagaat trommelsteen helpt je in tijden van tegenstrijdigheid en twijfel bij jezelf te blijven je eigen keuzes te maken, maakt je bewust van je eigen kracht.

  € 0,95
 • Boomagaat trommelsteen A
  Boomagaat trommelsteen A

  Boomagaat trommelsteen helpt je in tijden van tegenstrijdigheid en twijfel bij jezelf te blijven je eigen keuzes te maken, maakt je bewust van je eigen kracht.

  € 1,90
 • Cheetah serpentijn trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Cheetah serpentijn trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Cheetah serpentijn trommelsteen is een aardende steen die je inzichten en de kracht geeft het leven in te richten naar je eigen voorkeuren.

  € 1,85
 • Chloriet cluster A
  Chloriet cluster A

  Chloriet cluster A helpt balans aan te brengen in lichaam en geest door je er bewust van te maken dat het belangijk is jezelf regelmatig te ontdoen van overtollige emotionele energieen.

  € 5,95
 • Chroomdiopsiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Chroomdiopsiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Chroomdiopsiet trommelsteen helpt verstopt verdriet los te maken maar ook om te laten inzien dat verdriet iets is dat gezien mag worden. Verdriet en huilen zijn namelijk een ontladingsmanier van negatieve energieen.

  € 4,55
 • Chrysopraas trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Chrysopraas trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Chrysopraas trommelsteen helpt als het ware de ietswat egoistische wil te verbinden met het hart zodat er ook rekening kan worden gehouden met de omgeving.

  € 2,70
 • Cinnaber met peridotiet trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Cinnaber met peridotiet trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Cinnaber in peridotiet trommelsteen helpt diepe wensen en dromen om te zetten in concrete doelen. Hij helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je daden.

  € 1,20
 • Citroen chrysopraas hanger met zilveren oog A
  Citroen chrysopraas hanger met zilveren oog A

  Hanger citroen chrysopraas met zilveren oog helpt je kritisch naar jezelf, maar ook naar anderen te kijken zodat je gemakkelijker een onderscheidt kunt maken tussen oprechtheid en onoprechtheid.

  € 7,05
 • Citroen chrysopraas trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Citroen chrysopraas trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Citroen chrysopraas trommelsteen helpt je kritisch naar jezelf, maar ook naar anderen te kijken zodat je gemakkelijker een onderscheidt kunt maken tussen oprechtheid en onoprechtheid.

  € 4,05
 • Eklogiet hanger met zilveren oog A
  Eklogiet hanger met zilveren oog A

  Eklogiet hanger met zilveren oog geeft je energie wanneer je moed of volharding nodig hebt in bijvoorbeeld een moeilijke periode. De steen maakt flexibel wanneer je onder druk moet presteren.

  € 7,05
 • Eklogiet trommelsteen 2,5 cm
  Eklogiet trommelsteen 2,5 cm

  Eklogiet trommelsteen Geeft je energie wanneer je moed of volharding nodig hebt in bijvoorbeeld een moeilijke periode. De steen maakt flexibel wanneer je onder druk moet presteren.

  € 4,10
 • Epidoot in rookkwarts natuurlijke punt A
  Epidoot in rookkwarts natuurlijke punt A

  Epidoot in rookkwarts maakt je bewust van van datgene wat binnenin jouw aanwezig is en verlost je van een verkeerd zelfbeeld, doormiddel van het verbeteren van je centrering.

  € 4,50
 • - 50 % korting

  Epidoot pseudomorf ruwe steen A
  Epidoot pseudomorf ruwe steen A

  Epidoot ruwe steen maakt je bewust van datgene wat binnenin jouw aanwezig is, verlost je van een verkeerd zelfbeeld waaraan gewerkt dient te worden en aan datgene dat verder mag worden ontplooit en mag groeien.

  € 3,30 € 1,65
 • - 50 % korting

  Epidoot pseudomorf ruwe steen B
  Epidoot pseudomorf ruwe steen B

  Epidoot ruwe steen maakt je bewust van datgene wat binnenin jouw aanwezig is, verlost je van een verkeerd zelfbeeld waaraan gewerkt dient te worden en aan datgene dat verder mag worden ontplooit en mag groeien.

  € 3,55 € 1,80
 • - 50 % korting

  Epidoot pseudomorf ruwe steen C
  Epidoot pseudomorf ruwe steen C

  Epidoot ruwe steen maakt je bewust van datgene wat binnenin jouw aanwezig is, verlost je van een verkeerd zelfbeeld waaraan gewerkt dient te worden en aan datgene dat verder mag worden ontplooit en mag groeien.

  € 3,85 € 1,95
 • Epidoot trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Epidoot trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Epidoot trommelsteen maakt je bewust van datgene wat binnenin jouw aanwezig is, verlost je van een verkeerd zelfbeeld waaraan gewerkt dient te worden en aan datgene dat verder mag worden ontplooit en mag groeien.

  € 0,95
 • Eudialiet trommelsteen 2,5 cm
  Eudialiet trommelsteen 2,5 cm

  Eudialiet trommelsteen is de steen van levens- en liefdeskracht. Hij maakt je bewust van de hartewensen die diep in het onderbewuste zijn weggestopt door het dagelijks leven dat veel aandacht vraagt in de vorm van de zorg.

  € 8,90
 • Fuchsiet ruwe brok 4 - 5 cm
  Fuchsiet ruwe brok 4 - 5 cm

  Fuchsiet ruwe steen laat dienstbare mensen zien hoe je van dienst kunt zijn op gelijkwaardige manier met behoud van eigenwaarde.

  € 1,10
 • Fuchsiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Fuchsiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Fuchsiet trommelsteen laat dienstbare mensen zien hoe je van dienst kunt zijn op gelijkwaardige manier met behoud van eigenwaarde.

  € 1,35
 • Groen met blauw met paarse fluoriet octaëder B
  Groen met blauw met paarse fluoriet octaëder B

  Groen met blauw met paarse fluoriet octaëder B laat het hart en het denken beter samenwerken. Tevens maakt de steen helderder en nauwkeuriger.

  € 13,75
 • Groen met blauwe fluoriet octaëder A
  Groen met blauwe fluoriet octaëder A

  Groen met blauwe fluoriet octeander A laat het hart en het denken beter samenwerken. Tevens maakt de steen helderder en nauwkeuriger.

  € 8,10
 • - 35% korting

  Groene apofylliet met heldere apofylliet op matrix A
  Groene apofylliet met heldere apofylliet op matrix A

  Groene apofylliet met heldere apofylliet op matrix A leert je beter aanwezig te zijn in het nu, opent de kruinchakra, maakt kalm en brengt innerlijke rust.

  € 11,50 € 7,50
 • Groene aventurijn hanger met zilveren oog A
  Groene aventurijn hanger met zilveren oog A

  Groene aventurijn hanger met zilveren oog ondersteunt je in nieuwe situaties zodat je vol zelfvertrouwen de situatie aankunt. Hij triggert groei en beweging.

  € 6,55
 • Groene aventurijn trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Groene aventurijn trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Groene aventurijn trommelsteen ondersteunt je in nieuwe en onbekende situaties zodat je vol zelfvertrouwen de situatie aankunt. Groene aventurijn triggert groei en beweging.

  € 0,80
 • Groene aventurijn waterstenen voor edelsteenwater
  Groene aventurijn waterstenen voor edelsteenwater

  Groene aventurijn edelsteenwater is een mild werkend water dat huidziektes zoals psoriases, jeuk, uitslag, allergieen, en ontstekingen helpt verminderen.

  € 4,25
 • Groene calciet hanger met zilveren oog A
  Groene calciet hanger met zilveren oog A

  Hanger groene calciet met zilveren oog helpt je veranderingen door te maken, maakt doelgericht en laat mogelijkheden zien.

  € 7,50
 • Groene calciet ruwe brok 4 - 5 cm
  Groene calciet ruwe brok 4 - 5 cm

  Groene calciet ruwe brok helpt je veranderingen door te maken, maakt doelgericht en laat mogelijkheden zien.

  € 2,05
 • Groene calciet trommelsteen 2,5 cm
  Groene calciet trommelsteen 2,5 cm

  Groene calciet trommelsteen oog helpt je veranderingen door te maken, maakt doelgericht en laat mogelijkheden zien.

  € 4,55
 • Groene fluoriet trommelsteen 2- 2,5 cm
  Groene fluoriet trommelsteen 2- 2,5 cm

  Groene fluoriet trommelsteen laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,95
 • Groene mosopaal trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Groene mosopaal trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Groene mosopaal trommelsteen ondersteunt mensen die last hebben van bijvoorbeeld fobieen of straatvrees, schrik en angsten. Hij geeft zelfvertrouwen en helpt meer eigenwaarde op te bouwen.

  € 2,20
 • Groene toermalijn in kwarts ruwe steen A
  Groene toermalijn in kwarts ruwe steen A

  Lief klein clustertje van kwarts met groene toermalijn, welke in sterke verbinding staat met de hartchakra en balans en heelheid brengt.

  € 7,90
 • Groene toermalijn in kwarts ruwe steen D
  Groene toermalijn in kwarts ruwe steen D

  Lief klein clustertje van kwarts met groene toermalijn, welke in sterke verbinding staat met de hartchakra en balans en heelheid brengt.

  € 1,95
 • Groene toermalijn in kwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Groene toermalijn in kwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Groene toermalijn in kwarts trommelsteen is het kristal als het gaat om het zelfhelend vermogen en is tevens een steen die staat voor harmonie en heelheid.

  € 3,85
 • Grossulaar granaat trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Grossulaar granaat trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Grosselaar granaat trommelsteen laat zien waar de overvloed in je leven nu al aanwezig is om hier bewust van te kunnen genieten.

  € 2,55
 • Heliotroop trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Heliotroop trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Heliotroop trommelsteen is in staat het gehele lichaam in balans te brengen om op deze manier stress en angst te verminderen. Hij aardt je als het ware in je lichaam.

  € 1,35
 • Heliotroop waterstenen voor edelsteenwater
  Heliotroop waterstenen voor edelsteenwater

  Heliotroop waterstenen zijn in staat het gehele lichaam in balans te brengen om op deze manier stress en angst te verminderen.

  € 4,25
 • Kambaba jaspis trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Kambaba jaspis trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Kambaba jaspis trommelsteen heft blokkades op waardoor er ruimte ontstaat voor groei. De steen ondersteunt het spijsverteringsstelsel en helpt vooral bij de uitscheiding van gifstoffen en de opname van vitaminen en mineralen.

  € 3,20
 • Malachiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Malachiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Malachiet trommelsteen vergemakkelijkt het ‘nee’ zeggen, maakt avontuurlijk en risicovol en vergroot yang-elementen zoals daadkracht en actie ondernemen.

  € 2,95
 • Mariposiet trommelsteen 3 cm
  Mariposiet trommelsteen 3 cm

  Mariposiet trommelsteen helpt je flexibeler te maken in allerlei situaties, vergroot hiermee het aanpassingsvermogen en helpt hierdoor stress en uitputting te voorkomen.

  € 3,90
 • Mosagaat hanger met zilveren oog A
  Mosagaat hanger met zilveren oog A

  Mosagaat hanger met zilveren oog vergroot de emotionele balans, zet je dichter bij de natuur en geeft een gevoel van inspiratie zonder druk of belasting.

  € 6,05
 • Mosagaat trommelsteen 2,5 cm
  Mosagaat trommelsteen 2,5 cm

  Mosagaat trommelsteen vergroot de emotionele balans, zet je dichter bij de natuur en geeft een gevoel van inspiratie zonder druk of belasting.

  € 1,20
 • Nefriet jade trommelsteen 2- 2,5 cm
  Nefriet jade trommelsteen 2- 2,5 cm

  Nefriet jade trommelsteen helpt je heftige emoties ontladen waardoor op de lange termijn een gevoel van tevredenheid en innerlijke vrede ontstaat.

  € 2,50
 • Nunderiet hanger met zilveren oog B
  Nunderiet hanger met zilveren oog B

  Nunderiet hanger met zilveren oog B is een aardende steen die helpt op creatieve wijze je doel te bereiken en helpt je hierbij de juiste mensen rondom je heen verzamelen.

  € 6,55
 • Nunderiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Nunderiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Nunderiet trommelsteen is een aardende steen die helpt op creatieve wijze je doel te bereiken en helpt je hierbij de juiste mensen rondom je heen verzamelen.

  € 2,75
 • Oceaan jaspis trommelsteen 3 - 4 cm
  Oceaan jaspis trommelsteen 3 - 4 cm

  Oceaan jaspis trommelsteen helpt makkelijker op een liefdevolle, vreugevolle manier te spreken, te voelen en te handelen. Hij maakt je bewust van het feit dat je niets van zelfsprekend mag nemen.

  € 2,25
 • Polychroom jaspis trommelsteen 2,5 cm
  Polychroom jaspis trommelsteen 2,5 cm

  Polychroom jaspis trommelsteen brengt lichaam en geest op een lijn, helpt de waarheid te spreken en maakt je minder egoistisch. Hij werkt licht aardend, verwijdert negatieve gedachtes en helpt de juiste keuzes te maken.

  € 1,90
 • Prasemkwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Prasemkwarts trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Prasemkwarts trommelsteen is een controle steen die helpt het leven een rustig, gecontroleerd karakter te geven. Hij kalmeert woede en haatdragendheid.

  € 0,85
 • Prehniet cluster A
  Prehniet cluster A

  Prehniet cluster A is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 6,25
 • Prehniet cluster B
  Prehniet cluster B

  Prehniet cluster B is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 6,75
 • Prehniet hanger met zilveren oog A
  Prehniet hanger met zilveren oog A

  Prehniet hanger zilveren oog A is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 7,99
 • Prehniet trommelsteen 2,5 cm
  Prehniet trommelsteen 2,5 cm

  Prehniet trommelsteen is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 3,95
 • Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A
  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A

  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog ondersteunt een nieuw begin, maakt je inventief en helpt het maken van beslissingen makkelijker.

  € 7,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A
  Regenboog fluoriet trommelsteen A

  Regenboog fluoriet trommelsteen A laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 3,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L

  Regenboog fluoriet trommelsteen L helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel.

  € 3,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O

  Regenboog fluoriet trommelsteen O helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 1,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P

  Regenboog fluoriet trommelsteen P helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q

  Regenboog fluoriet trommelsteen Q helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 4,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R

  Regenboog fluoriet trommelsteen R helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S

  Regenboog fluoriet trommelsteen S helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 2,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen B
  Regenboog fluoriet trommelsteen B

  Regenboog fluoriet trommelsteen B laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 2,90
 • Regenboog fluoriet trommelsteen C
  Regenboog fluoriet trommelsteen C

  Regenboog fluoriet trommelsteen C laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,20
 • Regenboog fluoriet trommelsteen E
  Regenboog fluoriet trommelsteen E

  Regenboog fluoriet trommelsteen E laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen F
  Regenboog fluoriet trommelsteen F

  Regenboog fluoriet trommelsteen F vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel. Hij maakt je als het ware wakker, geinteresseerd en aanwezig.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen G
  Regenboog fluoriet trommelsteen G

  Regenboog fluoriet trommelsteen G laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,85
 • Regenboog fluoriet trommelsteen H
  Regenboog fluoriet trommelsteen H

  Regenboog fluoriet trommelsteen H laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,95
 • Regenboog fluoriet trommelsteen I
  Regenboog fluoriet trommelsteen I

  Regenboog fluoriet trommelsteen I laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen J
  Regenboog fluoriet trommelsteen J

  Regenboog fluoriet trommelsteen J laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,00
 • Regenboog fluoriet trommelsteen K
  Regenboog fluoriet trommelsteen K

  Regenboog fluoriet trommelsteen K laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,30
 • Rhyoliet jaspis trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Rhyoliet jaspis trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Ryoliet trommelsteen maakt je bewust van de mooie dingen die de natuur te bieden heeft en de verradelijke, snelle manier van leven die nu zo normaal is voor de meeste mensen.

  € 1,60
 • Robijn in fuchsiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Robijn in fuchsiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Robijn in fuchsiet trommelsteen geeft je na een moeilijke tijd het zetje in de juiste richting om met positieve dingen aan de slag te gaan die energie en vreugde geven.

  € 2,90
 • Robijn in zoisiet trommelsteen 2,5 cm
  Robijn in zoisiet trommelsteen 2,5 cm

  Robijn in zoisiet trommelsteen ontwaakt de intuitie en het ‘weten’ en maakt je bewust van onderdrukt verdriet zodat je dit kan verwerken en loslaten.

  € 2,15
 • - 35 % korting

  Serafiniet trommelsteen A
  Serafiniet trommelsteen A

  Serafiniet trommelsteen A staat bekend als een engelensteen door zijn zachte, liefdevolle en warme energie. Hij ondersteunt je in het meer op je gevoel af te gaan dan te denken.

  € 21,05 € 13,70
 • - 35 % korting

  Serafiniet trommelsteen B
  Serafiniet trommelsteen B

  Serafiniet trommelsteen B staat bekend als een engelensteen door zijn zachte, liefdevolle en warme energie. Hij ondersteunt je in het meer op je gevoel af te gaan dan te denken.

  € 23,95 € 15,60
 • Serpentijn trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Serpentijn trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Serpentijn trommelsteen verwijdert geblokkeerde energieen om de natuurlijk stromende energie te herstellen. De steen activeert de kundalini energie.

  € 1,75
 • Serpentijn trommelsteen A
  Serpentijn trommelsteen A

  Serpentijn trommelsteen A verwijdert geblokkeerde energieen om de natuurlijk stromende energie te herstellen. De steen activeert de kundalini energie.

  € 2,30
 • Smaragd in kwarts trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Smaragd in kwarts trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Smaragd in kwarts trommelsteen helpt je te handelen en te leven vanuit het hart en gecentreerd te blijven in de gedachte van het hart.

  € 2,30
 • Smaragd trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Smaragd trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Smaragd trommelsteen vergroot het gevoel voor schoonheid, gerechtigheid en harmonie. Hij maakt doelgericht, brengt levensvreugde en maakt helder en wakker.

  € 4,40
 • Unakiet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Unakiet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Unakiet trommelsteen ondersteunt bij ziektes die zijn ontstaan door de onderdrukking van wrok, woede en angst. De steen helpt op een rustige manier oude emotionele wonden los te maken.

  € 0,95
 • Verdiet trommelsteen 3 cm
  Verdiet trommelsteen 3 cm

  Verdiet trommelsteen helpt niet te denken in problemen, maar in oplossingen. Hierdoor maakt de steen je weerbaarder, verbetert de motivatie en wordt de positiviteit vergroot.

  € 1,85
 • Vesuvianiet trommelsteen 2,5 cm
  Vesuvianiet trommelsteen 2,5 cm

  Vesuvianiet trommelsteen helpt je bij het volgen van je ware pad, maar tevens ook bij de moed die ervoor nodig is om veranderingen door te voeren om dichterbij deze verlangens te komen.

  € 4,55
 • Wavelliet met varisciet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Wavelliet met varisciet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Wavelliet met varisciet trommelsteen dringt door tot de kern van een probleem omdat hij je bewust maakt van de verschillende kanten waarop je het probleem kunt bekijken.

  € 3,65
 • Wavelliet op matrix ruwe steen A
  Wavelliet op matrix ruwe steen A

  Wavelliet op matrix ruwe steen A helpt hierdoor ook moeilijke situaties aan te pakken, sneller beslissingen nemen en helpt de energiestromen binnen het lichaam weer op gang te brengen.

  € 13,80
 • Zijde malachiet met botryoidale malachiet ruwe steen D
  Zijde malachiet met botryoidale malachiet ruwe steen D

  Zijde malachiet is een natuurlijke vorm van malachiet die een fluweelzacht uiterlijk heeft. De steen helpt emotioneel evenwicht te houden en helpt je niet te verleiden de negatieve bagage van andere over te nemen.

  € 8,30
 • Zijde malachiet ruwe steen A
  Zijde malachiet ruwe steen A

  Zijde malachiet is een natuurlijke vorm van malachiet die een fluweelzacht uiterlijk heeft. De steen helpt emotioneel evenwicht te houden en helpt je niet te verleiden de negatieve bagage van andere over te nemen.

  € 15,70
 • Zijde malachiet ruwe steen B
  Zijde malachiet ruwe steen B

  Zijde malachiet is een natuurlijke vorm van malachiet die een fluweelzacht uiterlijk heeft. De steen helpt emotioneel evenwicht te houden en helpt je niet te verleiden de negatieve bagage van andere over te nemen.

  € 10,45
 • Zijde malachiet ruwe steen C
  Zijde malachiet ruwe steen C

  Zijde malachiet is een natuurlijke vorm van malachiet die een fluweelzacht uiterlijk heeft. De steen helpt emotioneel evenwicht te houden en helpt je niet te verleiden de negatieve bagage van andere over te nemen.

  € 9,60

~ Waarom
I love Crystals ? ~

Kwalitatatief hoog-
waardige stenen.
Alle stenen worden
door mij persoonlijk
uitgezocht.

Alleen 100%
natuurlijke stenen.
Vertrouwd.
Vanaf 50 euro gratis
verzenden! (NL)
Niet goed, geld terug.
Elke bestelling is een
feestje om te ontvangen!

© 2018 - 2019 I love crystals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.