Navigatie

~ Zonnevlechtchakra en bijbehorende stenen ~

De zonnevlechtchakra is de derde chakra in rij en vind je net boven de navel. Hij staat voor alles wat je graag wilt en hoe je dit tot uiting laat komen. Hij vertegenwoordigt de energie en kracht die je gebruikt om datgene wat je graag wilt je vormen. Hij vormt als het ware je identiteit. Wanneer deze chakra in balans is, heb je zelfvertrouwen, weet je wat je wilt en werk je hier gestaag aan zonder arrogant te worden. Stenen die passen bij de zonnevlechtchakra zijn over het algemeeen gele stenen.

© 2018 I love crystals. All rights reserved. Het gebruik van edelstenen, mineralen en kristallen kan in geen enkel geval ter vervanging dienen voor medicijngebruik. Wel kan het ondersteuning bieden bij gezondheidsklachten en behandeling van de arts. Toepassing van gebruik van de op deze website gegeven informatie is op eigen verantwoordelijkheid.

Sorteer op
 • Ametrien trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Ametrien trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Ametrien trommelsteen maakt doelgericht, helpt besluiten te nemen en helpt de noodzakelijke veranderingen door te voeren in je leven.

  € 2,15
 • Aragoniet hanger met zilveren oog A
  Aragoniet hanger met zilveren oog A

  Aragoniet hanger met zilveren oog is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 7,30
 • Aragoniet roosje ruwe steen A
  Aragoniet roosje ruwe steen A

  Aragoniet roosje ruwe steen A is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 3,20
 • Aragoniet roosje ruwe steen C
  Aragoniet roosje ruwe steen C

  Aragoniet roosje ruwe steen C is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 2,05
 • Aragoniet roosje ruwe steen D
  Aragoniet roosje ruwe steen D

  Aragoniet roosje ruwe steen D is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,75
 • Aragoniet roosje ruwe steen E
  Aragoniet roosje ruwe steen E

  Aragoniet roosje ruwe steen E is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,35
 • Aragoniet roosje ruwe steen F
  Aragoniet roosje ruwe steen F

  Aragoniet roosje ruwe steen F is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,60
 • Aragoniet roosje ruwe steen I
  Aragoniet roosje ruwe steen I

  Aragoniet roosje ruwe steen I is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede.

  € 1,45
 • Aragoniet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Aragoniet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen aragoniet is een aardende steen die helpt je bij jezelf te blijven, zeker in tijden van stress of woede. Een ideale bondgenoot om bij je te dragen in je broekzak bijvoorbeeld.

  € 1,60
 • Bariet trommelsteen AA-kwaliteit 3 cm
  Bariet trommelsteen AA-kwaliteit 3 cm

  Bariet trommelsteen helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst. De steen laat zien wat je zult moeten loslaten om de ruimte te vinden om te kunnen groeien.

  € 9,45
 • Bruciet op matrix A
  Bruciet op matrix A

  Bruciet op matrix A helpt alles wat niet meer nodig is los te laten en geeft diepe inzichten doordat hij mentale flexibiliteit geeft die ervoor zorgt dat je makkelijker bij je intuitieve gedachtes kunt komen.

  € 18,15
 • Chrysantsteen hanger met zilveren oog A
  Chrysantsteen hanger met zilveren oog A

  Chrysantsteen hanger met zilveren oog helpt het knagende gevoel dat je niet het leven leidt dat je zou willen of zou kunnen leiden, om te zetten in concrete doelen om veranderingen aan te brengen.

  € 6,30
 • Chrysantsteen trommelsteen 3,5 - 4 cm
  Chrysantsteen trommelsteen 3,5 - 4 cm

  Chrysantsteen trommelsteen helpt het knagende gevoel dat je niet het leven leidt dat je zou willen of zou kunnen leiden, om te zetten in concrete doelen om veranderingen aan te brengen.

  € 4,40
 • Cinnaber in kwarts trommelsteen 3 cm
  Cinnaber in kwarts trommelsteen 3 cm

  Cinnaber in kwarts trommelsteen helpt beperkende gedachtes op te heffen waardoor er ruimte ontstaat voor groots denken en hiermee de werkelijkheid aan te kunnen passen aan datgene dat je graag zou willen.

  € 9,20
 • Cinnaber met peridotiet trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Cinnaber met peridotiet trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Cinnaber in peridotiet trommelsteen helpt diepe wensen en dromen om te zetten in concrete doelen. Hij helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je daden.

  € 1,20
 • Citrien (natuurlijk) trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Citrien (natuurlijk) trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Citrien trommelsteen heeft een reinigende werking die wordt gecombineerd met een stimulerende energie. Hij zoekt de blokkades in de chakra’s op zodat je bewust wordt van blokkades.

  € 4,40
 • Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A
  Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A

  Dalmatier jaspis met zilveren oog helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 6,05
 • Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen dalmatier jaspis helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 0,75
 • Elfenbeen jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Elfenbeen jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Elfenbeen jaspis trommelsteen is een ideale steen in een tijd waarin je vastberadenheid en moed nodig hebt om problemen met beide handen aan te pakken.

  € 2,40
 • Feeenkwarts cluster D
  Feeenkwarts cluster D

  Feeenkwarts is een liefelijke, zachtaardige kwartssoort die zo uit een sprookje lijkt gelopen. Hij heeft een sterke binding met familiebanden en geeft zelfvertrouwen en motivatie.

  € 6,00
 • Gabbro met melaniet trommelsteen B
  Gabbro met melaniet trommelsteen B

  Gabbro trommelsteen heeft een sterke magnetische energie zodat hij goed geschikt is om de chakra’s af te stemmen en het meridiaanstelsel in evenwicht te brengen.

  € 2,35
 • Gabbro trommelsteen 3,5 - 4 cm
  Gabbro trommelsteen 3,5 - 4 cm

  Gabbro trommelsteen heeft een sterke magnetische energie zodat hij goed geschikt is om de chakra’s af te stemmen en het meridiaanstelsel in evenwicht te brengen.

  € 4,80
 • Gele aventurijn trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Gele aventurijn trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Gele aventurijn brengt balans in de mannelijke en vrouwelijke energieen, geeft daadkracht, verbetert de motivatie en vergroot leiderschapskwaliteiten.

  € 0,90
 • Gele calciet ruwe brok 4 - 5 cm
  Gele calciet ruwe brok 4 - 5 cm

  Gele calciet trommelsteen bevordert speelsheid en zelfvertrouwen. Depressies, besluiteloosheid en verlegenheid worden vermindert door het dragen van een gele calciet.

  € 2,20
 • Gele calciet waterstenen voor edelsteenwater
  Gele calciet waterstenen voor edelsteenwater

  Oranje calciet edelsteenwater is een mild werkend water dat opwekkend werkt wanneer je het gebruikt in bad, maar tevens ook de stofwisseling, spijsvertering en de uitscheiding van het lichaam ondersteunt.

  € 4,85
 • Gele fluoriet trommelsteen 2,5 cm
  Gele fluoriet trommelsteen 2,5 cm

  Gele fluoriet trommelsteen helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. De steen maakt creatief en ondersteunt wanneer groepen mensen dienen samen te werken.

  € 3,00
 • Gele jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Gele jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Gele jaspis trommelsteen vergroot het uithoudingsvermogen en ondersteunt in het verwerken van negatieve gebeurtenissen.

  € 0,85
 • Girasol trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Girasol trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Girasol trommelsteen helpt het verleden beter te begrijpen waardoor verwerking kan plaatsvinden. De steen maakt positief en verbetert het zelfvertrouwen.

  € 1,20
 • Gouden obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Gouden obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Goud obsidiaan trommelsteen helpt je bewust te worden van verborgen talenten en het bedrijven van deze talenten. De steen helpt negativiteit uit de weg te ruimen.

  € 3,25
 • Groene mosopaal trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Groene mosopaal trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Groene mosopaal trommelsteen ondersteunt mensen die last hebben van bijvoorbeeld fobieen of straatvrees, schrik en angsten. Hij geeft zelfvertrouwen en helpt meer eigenwaarde op te bouwen.

  € 2,20
 • Hilutiet trommelsteen 3 cm
  Hilutiet trommelsteen 3 cm

  Hilutiet trommelsteen helpt je eigen pad te volgen en leert je vertrouwen op en te leven vanuit je eigen gevoel. Hij werkt aardend en helpt je situaties te overzien waardoor stress wordt vermindert.

  € 4,55
 • Honing calciet ruwe brok 5 - 6 cm
  Honing calciet ruwe brok 5 - 6 cm

  Honing calciet ruwe brok helpt je bij de studie en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en zet je aan tot het inslaan van nieuwe richtingen vol vertrouwen en vastberadenheid.

  € 2,25
 • Honing opaal trommelsteen 2,5 cm
  Honing opaal trommelsteen 2,5 cm

  Honing opaal trommelsteen maakt zacht en liefdevol en leert je weer liefde te kunnen geven en te kunnen ontvangen. De steen vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde.

  € 2,10
 • Kalkooliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Kalkooliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Kalkooiet trommelsteen helpt gedachtes komen langzaam tot rijping komen. Doordat zware en dwingende gedachtes worden gereinigd verbetert de steen het slapen en helpt hij tegen overgevoeligheid en stress.

  € 1,10
 • - 50% korting

  Kopal trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Kopal trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Kopal trommelsteen maakt zelfbewust, spontaan, open, zorgeloos en geeft zelfvertrouwen. Hij maakt creatief, flexibel en maakt je bewust van je persoonlijke wensen.

  € 7,40 € 3,70
 • Labradoriet handgeslepen steen B
  Labradoriet handgeslepen steen B

  Labradoriet trommelsteen B maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 3,60
 • Labradoriet handgeslepen steen E
  Labradoriet handgeslepen steen E

  Labradoriet trommelsteen E maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,00
 • Labradoriet handgeslepen steen H
  Labradoriet handgeslepen steen H

  Labradoriet trommelsteen H maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,50
 • Labradoriet handgeslepen steen J
  Labradoriet handgeslepen steen J

  Labradoriet trommelsteen J maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 1,35
 • Labradoriet handgeslepen steen K
  Labradoriet handgeslepen steen K

  Labradoriet trommelsteen K maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,30
 • Labradoriet handgeslepen steen L
  Labradoriet handgeslepen steen L

  Labradoriet trommelsteen L maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 1,85
 • Labradoriet handgeslepen steen M
  Labradoriet handgeslepen steen M

  Labradoriet trommelsteen M maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 1,65
 • Labradoriet handgeslepen steen N
  Labradoriet handgeslepen steen N

  Labradoriet trommelsteen N maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 7,30
 • Labradoriet handgeslepen steen O
  Labradoriet handgeslepen steen O

  Labradoriet trommelsteen O maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,10
 • Labradoriet handgeslepen steen P
  Labradoriet handgeslepen steen P

  Labradoriet trommelsteen P maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,40
 • Labradoriet handgeslepen steen Q
  Labradoriet handgeslepen steen Q

  Labradoriet trommelsteen Q maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 3,40
 • Labradoriet handgeslepen steen R
  Labradoriet handgeslepen steen R

  Labradoriet trommelsteen R maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 4,50
 • Labradoriet handgeslepen steen S
  Labradoriet handgeslepen steen S

  Labradoriet trommelsteen S maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,65
 • Labradoriet handgeslepen steen T
  Labradoriet handgeslepen steen T

  Labradoriet trommelsteen T maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,95
 • Labradoriet handgeslepen steen U
  Labradoriet handgeslepen steen U

  Labradoriet trommelsteen U maakt doelen en plannen helder zodat je hun waarde goed kunt inschatten. Hij beschermd gevoelige mensen tegen negativiteit uit de buitenwereld.

  € 2,50
 • Labradoriet waterstenen voor edelsteenwater
  Labradoriet waterstenen voor edelsteenwater

  Labradoriet edelsteenwater is een krachtig werkend water dat helpt bij verkoudheid, reuma en jicht. Het water werkt kalmerend, bloeddrukverlagend en verbetert de doorbloeding.

  € 4,90
 • Landschapsjaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Landschapsjaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Landschapsjaspis trommelsteen helpt je dromen en doelen met een realistische blik te volgen en geeft een open en tolerante omgang met anderen.

  € 1,80
 • Limoniet kwarts trommelsteen 3 - 4 cm
  Limoniet kwarts trommelsteen 3 - 4 cm

  Limonietkwarts trommelsteen maakt jeugdig en zet je sterk in je schoenen. De steen maakt positief, en vergroot de zelfredzaamheid en stabiliteit in het leven.

  € 1,50
 • Natuurlijke citrien met brugkristal punt H
  Natuurlijke citrien met brugkristal punt H

  Natuurlijke citrienpunten met krachtige energie. Heerlijk om bij je te leggen op een winterse, grijze dag wanneer je wel wat vrolijkheid kan gebruiken. Citrien heeft een reinigende en stimulerende energie.

  € 14,40
 • Natuurlijke citrien met regenboog kristal punt I
  Natuurlijke citrien met regenboog kristal punt I

  Natuurlijke citrienpunten met krachtige energie. Heerlijk om bij je te leggen op een winterse, grijze dag wanneer je wel wat vrolijkheid kan gebruiken. Citrien heeft een reinigende en stimulerende energie.

  € 9,60
 • Natuurlijke citrien punt met lichte fantomen L
  Natuurlijke citrien punt met lichte fantomen L

  Natuurlijke citrienpunten met krachtige energie. Heerlijk om bij je te leggen op een winterse, grijze dag wanneer je wel wat vrolijkheid kan gebruiken. Citrien heeft een reinigende en stimulerende energie.

  € 8,10
 • Navajo jaspis trommelsteen 2,5 cm
  Navajo jaspis trommelsteen 2,5 cm

  Navajo jaspis trommelsteen verbetert de organisatorische talenten en geeft je de moed en het doorzettingsvermogen om vervelende problemen of situaties daadkrachtig aan te pakken.

  € 2,45
 • Nellite met pietersiet trommelsteen 2,5 cm
  Nellite met pietersiet trommelsteen 2,5 cm

  Trommelsteen nellite met pietersiet ondersteunt je in het accepteren van wie je bent en helpt je hierbij heel dicht bij jezelf te blijven.

  € 4,70
 • Oceaan jaspis trommelsteen 3 - 4 cm
  Oceaan jaspis trommelsteen 3 - 4 cm

  Oceaan jaspis trommelsteen helpt makkelijker op een liefdevolle, vreugevolle manier te spreken, te voelen en te handelen. Hij maakt je bewust van het feit dat je niets van zelfsprekend mag nemen.

  € 2,25
 • Pietersiet trommelsteen 3 cm
  Pietersiet trommelsteen 3 cm

  Pietersiet trommelsteen combineert een verbinding van zowel de zonnevlechtchakra als de voorhoofdchakra, waarmee de wil en de intuitie worden samengevoegd.

  € 6,05
 • Prehniet cluster A
  Prehniet cluster A

  Prehniet cluster A is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 6,25
 • Prehniet cluster B
  Prehniet cluster B

  Prehniet cluster B is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 6,75
 • Prehniet hanger met zilveren oog A
  Prehniet hanger met zilveren oog A

  Prehniet hanger zilveren oog A is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 7,99
 • Prehniet trommelsteen 2,5 cm
  Prehniet trommelsteen 2,5 cm

  Prehniet trommelsteen is gelinkt aan de zonnevlechtchakra en de hartchakra waarmee hij de persoonlijke wil weet te verbinden met het hart zdat ego-denken wordt vermindert.

  € 3,95
 • Pyriet cluster extra kwaliteit A
  Pyriet cluster extra kwaliteit A

  Pyriet ruwe steen A brengt vitaliteit, vergroot de wilskracht, overwint angsten en zorgen en geeft een daadkrachtige houding. De steen heeft een krachtige mannelijke energie.

  € 8,95
 • Pyriet cluster extra kwaliteit B
  Pyriet cluster extra kwaliteit B

  Pyriet ruwe steen B brengt vitaliteit, vergroot de wilskracht, overwint angsten en zorgen en geeft een daadkrachtige houding. De steen heeft een krachtige mannelijke energie.

  € 6,65
 • Pyriet cluster extra kwaliteit C
  Pyriet cluster extra kwaliteit C

  Pyriet ruwe steen C brengt vitaliteit, vergroot de wilskracht, overwint angsten en zorgen en geeft een daadkrachtige houding. De steen heeft een krachtige mannelijke energie.

  € 3,20
 • Pyriet cluster extra kwaliteit D
  Pyriet cluster extra kwaliteit D

  Pyriet ruwe steen D brengt vitaliteit, vergroot de wilskracht, overwint angsten en zorgen en geeft een daadkrachtige houding. De steen heeft een krachtige mannelijke energie.

  € 2,65
 • Pyriet cluster extra kwaliteit E
  Pyriet cluster extra kwaliteit E

  Pyriet ruwe steen E brengt vitaliteit, vergroot de wilskracht, overwint angsten en zorgen en geeft een daadkrachtige houding. De steen heeft een krachtige mannelijke energie.

  € 4,05
 • Pyriet cluster extra kwaliteit F
  Pyriet cluster extra kwaliteit F

  Pyriet ruwe steen F brengt vitaliteit, vergroot de wilskracht, overwint angsten en zorgen en geeft een daadkrachtige houding. De steen heeft een krachtige mannelijke energie.

  € 5,45
 • Pyriet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Pyriet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Pyriet trommelsteen brengt vitaliteit, vergroot de wilskracht, overwint angsten en zorgen en geeft een daadkrachtige houding. De steen heeft een krachtige mannelijke energie.

  € 2,90
 • Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A
  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A

  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog ondersteunt een nieuw begin, maakt je inventief en helpt het maken van beslissingen makkelijker.

  € 7,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A
  Regenboog fluoriet trommelsteen A

  Regenboog fluoriet trommelsteen A laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 3,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L

  Regenboog fluoriet trommelsteen L helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel.

  € 3,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O

  Regenboog fluoriet trommelsteen O helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 1,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P

  Regenboog fluoriet trommelsteen P helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q

  Regenboog fluoriet trommelsteen Q helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 4,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R

  Regenboog fluoriet trommelsteen R helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S

  Regenboog fluoriet trommelsteen S helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 2,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen B
  Regenboog fluoriet trommelsteen B

  Regenboog fluoriet trommelsteen B laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 2,90
 • Regenboog fluoriet trommelsteen C
  Regenboog fluoriet trommelsteen C

  Regenboog fluoriet trommelsteen C laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,20
 • Regenboog fluoriet trommelsteen E
  Regenboog fluoriet trommelsteen E

  Regenboog fluoriet trommelsteen E laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen F
  Regenboog fluoriet trommelsteen F

  Regenboog fluoriet trommelsteen F vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel. Hij maakt je als het ware wakker, geinteresseerd en aanwezig.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen G
  Regenboog fluoriet trommelsteen G

  Regenboog fluoriet trommelsteen G laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,85
 • Regenboog fluoriet trommelsteen H
  Regenboog fluoriet trommelsteen H

  Regenboog fluoriet trommelsteen H laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,95
 • Regenboog fluoriet trommelsteen I
  Regenboog fluoriet trommelsteen I

  Regenboog fluoriet trommelsteen I laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen J
  Regenboog fluoriet trommelsteen J

  Regenboog fluoriet trommelsteen J laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,00
 • Regenboog fluoriet trommelsteen K
  Regenboog fluoriet trommelsteen K

  Regenboog fluoriet trommelsteen K laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,30
 • Rutielkwarts trommelsteen 2- 2,5 cm
  Rutielkwarts trommelsteen 2- 2,5 cm

  Rutielkwarts trommelsteen spreekt het hogere denken aan, en helpt hierbij tevens mentaal gefocust te blijven, helder te blijven met het doorzettingsvermogen om je plannen of ideeen door te kunnen zetten.

  € 3,55
 • Rutielkwarts trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Rutielkwarts trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Rutielkwarts trommelsteen spreekt het hogere denken aan, en helpt hierbij tevens mentaal gefocust te blijven, helder te blijven met het doorzettingsvermogen om je plannen of ideeen door te kunnen zetten.

  € 6,10
 • - 40 % korting

  Sfaleriet met kwarts cluster A
  Sfaleriet met kwarts cluster A

  Sfaleriet met kwarts cluster A zorgt voor een gezonde balans tussen de onderste en de bovenste chakra’s en tussen aarding en spiritualiteit.

  € 9,30 € 5,60
 • - 40 % korting

  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B
  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B

  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B zorgt voor een gezonde balans tussen de onderste en de bovenste chakra’s en tussen aarding en spiritualiteit.

  € 3,70 € 2,25
 • Spiritkwarts amethist natuurlijke punt C
  Spiritkwarts amethist natuurlijke punt C

  Spiritkwarts bezit een bijzonder hoge trilling. Hij staat vooral in het teken van loslaten. De steen brengt vastgelopen energieen in beweging.

  € 2,80
 • Stromatoliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Stromatoliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Stromatoliet trommelsteen helpt je bij jezelf te blijven en je standpunten na te leven. Toch leert hij dat er ook ruimte hoort te zijn voor de standpunten van jouw omgeving.

  € 1,65
 • Tektiet hanger met zilveren oog A
  Tektiet hanger met zilveren oog A

  Tektiet hanger met zilveren oog A heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 7,30
 • - 35 % korting

  Tektiet steen A
  Tektiet steen A

  Tektiet trommelsteen A heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 21,35 € 13,90
 • - 35 % korting

  Tektiet steen B
  Tektiet steen B

  Tektiet trommelsteen B heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 19,10 € 12,45
 • Thuliet hanger met zilveren oog A
  Thuliet hanger met zilveren oog A

  Thuliet hanger met zilveren oog A brengt vreugde en enthousiasme en leert je uit te gaan van het goede in de mens. Hij activeert de seksualiteit, de creativiteit, de wilskracht en de liefde naar zowel jezelf als naar anderen.

  € 8,50
 • Thuliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Thuliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Thuliet trommelsteen brengt vreugde en enthousiasme en leert je uit te gaan van het goede in de mens. Hij activeert de seksualiteit, de creativiteit, de wilskracht en de liefde naar zowel jezelf als naar anderen.

  € 4,15
 • Tijgerijzer hanger met zilveren oog A
  Tijgerijzer hanger met zilveren oog A

  Tijgerijzer hanger met zilveren oog A versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren.

  € 7,05
 • Tijgerijzer trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Tijgerijzer trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Tijgerijzer trommelsteen versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren. Het is een krachtige steen van vooral uithoudingsvermogen, kracht en moed.

  € 3,75
 • Tijgerijzer trommelsteen A
  Tijgerijzer trommelsteen A

  Tijgerijzer trommelsteen A versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren. Het is een krachtige steen van vooral uithoudingsvermogen, kracht en moed.

  € 6,05
 • Tijgeroog trommelsteen 2,5 - 3,5 cm
  Tijgeroog trommelsteen 2,5 - 3,5 cm

  Tijgeroog trommelsteen vermindert oordelend denken zodat je in mogelijkheden kunt blijven denken. Hij heeft energieen van vitaliteit en actie in zich die helpen om op een kalme, geaarde en gecentreerde manier op te treden.

  € 1,20
 • Vanadiniet op bariet ruwe steen B
  Vanadiniet op bariet ruwe steen B

  Vanadiniet op bariet ruwe steen B helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen.

  € 10,90
 • Vanadiniet op bariet ruwe steen C
  Vanadiniet op bariet ruwe steen C

  Vanadiniet op bariet ruwe steen C helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen.

  € 5,95
 • Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A
  Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A

  Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, en de wilskracht.

  € 8,90
 • Zebradoriet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Zebradoriet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Zebradoriet trommelsteen helpt je door het aanwezige veldspaat te aarden en evenwicht te vinden. Het aanwezige rookkwarts zuivert negatieve energieen en zorgt voor een beschermende energie.

  € 2,35
 • Zebradoriet trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Zebradoriet trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Zebradoriet trommelsteen helpt je door het aanwezige veldspaat te aarden en evenwicht te vinden. Het aanwezige rookkwarts zuivert negatieve energieen en zorgt voor een beschermende energie.

  € 3,30
 • Zonnesteen trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Zonnesteen trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Zonnesteen trommelsteen brengt openheid, welwillenheid, warmte, kracht en de bereidheid en het vermogen ook andere mee te laten genieten van de mooie dingen des levens.

  € 2,25
 • Zwavel op matrix ruwe steen B
  Zwavel op matrix ruwe steen B

  Zwavel op matrix ruwe steen B haalt negativiteit uit zowel het lichaam als de omgeving en vervangt deze negatieve energie voor positieve energie.

  € 10,20
 • Zwavelkwarts hanger met zilveren oog A
  Zwavelkwarts hanger met zilveren oog A

  Zwavelkwarts hanger zilveren oog A haalt negativiteit uit zowel het lichaam als de omgeving en vervangt deze negatieve energie voor positieve energie.

  € 6,55
 • Zwavelkwarts natuurlijke punt C
  Zwavelkwarts natuurlijke punt C

  Zwavelkwarts natuurlijke punt heeft een sterke negatieve elektrische lading waardoor hij een krachtige energetische reiniger is. Een ideale steen om te gebruiken bij leggingen!

  € 1,30
 • Zwavelkwarts trommelsteen 3 cm
  Zwavelkwarts trommelsteen 3 cm

  Zwavelkwarts trommelsteen haalt negativiteit uit zowel het lichaam als de omgeving en vervangt deze negatieve energie voor positieve energie.

  € 4,40

~ Waarom
I love Crystals ? ~

Kwalitatatief hoog-
waardige stenen.
Alle stenen worden
door mij persoonlijk
uitgezocht.

Alleen 100%
natuurlijke stenen.
Vertrouwd.
Vanaf 50 euro gratis
verzenden! (NL)
Niet goed, geld terug.
Elke bestelling is een
feestje om te ontvangen!

© 2018 - 2019 I love crystals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.