Navigatie

~ Heiligbeenchakra en bijbehorende stenen ~

De heiligbeenchakra is de tweede chakra in rij en vind je net onder de navel. Hij staat voor seksualiteit en levenskracht. Wanneer de heiligbeenchakra in balans is, ben je bewust van het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je jouw leven vormgeeft. Je bent dan creatief en durft grenzen aan te geven waar noodzakelijk. Je laat jezelf naar de buitenwereld zien zoals je bent. Stenen die passen bij de heiligbeenchakra zijn over het algemeen oranje stenen.

© 2018 I love crystals. All rights reserved. Het gebruik van edelstenen, mineralen en kristallen kan in geen enkel geval ter vervanging dienen voor medicijngebruik. Wel kan het ondersteuning bieden bij gezondheidsklachten en behandeling van de arts. Toepassing van gebruik van de op deze website gegeven informatie is op eigen verantwoordelijkheid.

Sorteer op
 • Basalt trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Basalt trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Basalt trommelsteen is sterk aardend en helpt mee te gaan in de stroom van het leven. De steen helpt emoties in balans te brengen en maakt flexibel onder druk.

  € 0,99
 • Borniet ruwe brok AA
  Borniet ruwe brok AA

  Borniet ruwe steen AA is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,05
 • Borniet ruwe brok AC
  Borniet ruwe brok AC

  Borniet ruwe steen AC is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,00
 • Borniet ruwe brok AD
  Borniet ruwe brok AD

  Borniet ruwe steen AD is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 2,40
 • Borniet ruwe brok AE
  Borniet ruwe brok AE

  Borniet ruwe steen AE is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 0,95
 • Borniet ruwe brok AF
  Borniet ruwe brok AF

  Borniet ruwe steen AF is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,35
 • Borniet ruwe brok K
  Borniet ruwe brok K

  Borniet ruwe steen K is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 2,15
 • Borniet ruwe brok L
  Borniet ruwe brok L

  Borniet ruwe steen L is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,35
 • Borniet ruwe brok N
  Borniet ruwe brok N

  Borniet ruwe steen N is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,40
 • Borniet ruwe brok O
  Borniet ruwe brok O

  Borniet ruwe steen O is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,55
 • Borniet ruwe brok P
  Borniet ruwe brok P

  Borniet ruwe steen P is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,15
 • Borniet ruwe brok Q
  Borniet ruwe brok Q

  Borniet ruwe steen Q is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,55
 • Borniet ruwe brok R
  Borniet ruwe brok R

  Borniet ruwe steen R is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,35
 • Borniet ruwe brok S
  Borniet ruwe brok S

  Borniet ruwe steen S is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,75
 • Borniet ruwe brok T
  Borniet ruwe brok T

  Borniet ruwe steen T is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,45
 • Borniet ruwe brok V
  Borniet ruwe brok V

  Borniet ruwe steen V is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,45
 • Borniet ruwe brok W
  Borniet ruwe brok W

  Borniet ruwe steen W is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,40
 • Borniet ruwe brok X
  Borniet ruwe brok X

  Borniet ruwe steen X is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,05
 • Borniet ruwe brok Z
  Borniet ruwe brok Z

  Borniet ruwe steen Z is een vrolijk gekleurde steen die in lastige tijden moed, vertrouwen en vrolijkheid in het leven brengt.

  € 1,00
 • Bronziet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Bronziet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Bronziet trommelsteen helpt je jouw talenten op de juiste manier inzetten zodat zowel jij als je omgeving er positieve voordelen van kunnen ervaren.

  € 1,75
 • Carneool hanger met zilveren oog A
  Carneool hanger met zilveren oog A

  Carneool hanger met zilveren oog vergroot de activiteit, levenskracht, snelheid en brengt compassie en creativiteit. Hij staat in verbinding met de wortelchakra, de heiligbeenchakra en de zonnevlechtchakra.

  € 6,55
 • Carneool trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Carneool trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Carneool trommelsteen vergroot de activiteit, levenskracht, snelheid en brengt compassie en creativiteit. Hij staat in verbinding met de wortelchakra, de heiligbeenchakra en de zonnevlechtchakra.

  € 0,80
 • Carneool waterstenen voor edelsteenwater
  Carneool waterstenen voor edelsteenwater

  Carneool edelsteenwater is een mild werkend water voor energie en vitaliteit. Het water ondersteunt reumatische klachten, en verbetert de stofwisseling.

  € 4,25
 • Cinnaber in kwarts trommelsteen 3 cm
  Cinnaber in kwarts trommelsteen 3 cm

  Cinnaber in kwarts trommelsteen helpt beperkende gedachtes op te heffen waardoor er ruimte ontstaat voor groots denken en hiermee de werkelijkheid aan te kunnen passen aan datgene dat je graag zou willen.

  € 9,20
 • Cinnaber met peridotiet trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Cinnaber met peridotiet trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Cinnaber in peridotiet trommelsteen helpt diepe wensen en dromen om te zetten in concrete doelen. Hij helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor je daden.

  € 1,20
 • Citrien (natuurlijk) trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Citrien (natuurlijk) trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Citrien trommelsteen heeft een reinigende werking die wordt gecombineerd met een stimulerende energie. Hij zoekt de blokkades in de chakra’s op zodat je bewust wordt van blokkades.

  € 4,40
 • Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A
  Dalmatiër jaspis hanger met zilveren oog A

  Dalmatier jaspis met zilveren oog helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 6,05
 • Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Dalmatiër jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Trommelsteen dalmatier jaspis helpt met behulp van humor een nieuw gevoel van humor en plezier in het leven te blazen. De steen vermindert spanningen waardoor hoofdpijn vermindert.

  € 0,75
 • Dr Liesegang steen hanger met zilveren oog A
  Dr Liesegang steen hanger met zilveren oog A

  Dr Liesegang steen is een vorm van ryoliet jaspis en brengt emoties tot bedaren. De steen vergroot de natuurlijke weerstand en ondersteunt bij huidziektes en huidinfecties.

  € 6,55
 • Elfenbeen jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm
  Elfenbeen jaspis trommelsteen 3 - 3,5 cm

  Elfenbeen jaspis trommelsteen is een ideale steen in een tijd waarin je vastberadenheid en moed nodig hebt om problemen met beide handen aan te pakken.

  € 2,40
 • Gabbro met melaniet trommelsteen B
  Gabbro met melaniet trommelsteen B

  Gabbro trommelsteen heeft een sterke magnetische energie zodat hij goed geschikt is om de chakra’s af te stemmen en het meridiaanstelsel in evenwicht te brengen.

  € 2,35
 • Gabbro trommelsteen 3,5 - 4 cm
  Gabbro trommelsteen 3,5 - 4 cm

  Gabbro trommelsteen heeft een sterke magnetische energie zodat hij goed geschikt is om de chakra’s af te stemmen en het meridiaanstelsel in evenwicht te brengen.

  € 4,80
 • Hilutiet trommelsteen 3 cm
  Hilutiet trommelsteen 3 cm

  Hilutiet trommelsteen helpt je eigen pad te volgen en leert je vertrouwen op en te leven vanuit je eigen gevoel. Hij werkt aardend en helpt je situaties te overzien waardoor stress wordt vermindert.

  € 4,55
 • Honing calciet ruwe brok 5 - 6 cm
  Honing calciet ruwe brok 5 - 6 cm

  Honing calciet ruwe brok helpt je bij de studie en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en zet je aan tot het inslaan van nieuwe richtingen vol vertrouwen en vastberadenheid.

  € 2,25
 • Honing opaal trommelsteen 2,5 cm
  Honing opaal trommelsteen 2,5 cm

  Honing opaal trommelsteen maakt zacht en liefdevol en leert je weer liefde te kunnen geven en te kunnen ontvangen. De steen vergroot het zelfvertrouwen en de eigenwaarde.

  € 2,10
 • Landschapsjaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Landschapsjaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Landschapsjaspis trommelsteen helpt je dromen en doelen met een realistische blik te volgen en geeft een open en tolerante omgang met anderen.

  € 1,80
 • Maansteen trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Maansteen trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Maansteen trommelsteen heeft een sterke verbinding met de maan en staat hiermee symbool voor de cyclussen die de maan doorloopt en hiermee ook de cyclussen van het leven.

  € 1,45
 • Mahonie obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Mahonie obsidiaan trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Mahonie obsidiaan trommelsteen helpt beperkingen bloot te leggen die zijn gecreerd vanuit angst. Hij biedt psychische bescherming tegen negatieve handelingen van de buitenwereld.

  € 0,85
 • Menaliet ruwe steen C
  Menaliet ruwe steen C

  Menaliet ruwe steen C staat symbool voor de levenscyclussen van het leven en helpt fysiek vrouwen die kwalen ervaren als gevolg van de overgang en de puberteit.

  € 1,35
 • Mookaiet jaspis hanger met zilveren oog A
  Mookaiet jaspis hanger met zilveren oog A

  Mookaiet jaspis hanger zilveren oog maakt avontuurlijk maar helpt de opgedane indrukken op een harmonische manier verwerken. Hij bevordert de wens naar afwisseling en nieuwe ervaringen.

  € 6,55
 • Mookaiet jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Mookaiet jaspis trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Mookaiet jaspis trommelsteen maakt avontuurlijk maar helpt de opgedane indrukken op een harmonische manier verwerken. Hij bevordert de wens naar afwisseling en nieuwe ervaringen.

  € 2,30
 • Natuurlijke citrien met brugkristal punt H
  Natuurlijke citrien met brugkristal punt H

  Natuurlijke citrienpunten met krachtige energie. Heerlijk om bij je te leggen op een winterse, grijze dag wanneer je wel wat vrolijkheid kan gebruiken. Citrien heeft een reinigende en stimulerende energie.

  € 14,40
 • Natuurlijke citrien met regenboog kristal punt I
  Natuurlijke citrien met regenboog kristal punt I

  Natuurlijke citrienpunten met krachtige energie. Heerlijk om bij je te leggen op een winterse, grijze dag wanneer je wel wat vrolijkheid kan gebruiken. Citrien heeft een reinigende en stimulerende energie.

  € 9,60
 • Natuurlijke citrien punt met lichte fantomen L
  Natuurlijke citrien punt met lichte fantomen L

  Natuurlijke citrienpunten met krachtige energie. Heerlijk om bij je te leggen op een winterse, grijze dag wanneer je wel wat vrolijkheid kan gebruiken. Citrien heeft een reinigende en stimulerende energie.

  € 8,10
 • Petaliet trommelsteen 2,5 cm
  Petaliet trommelsteen 2,5 cm

  Petaliet trommelsteen is een rustgevende steen van diepe vrede en vreugde door het aanwezige lithium. Hij vermindert piekerdenken en van de hak op de tak springen.

  € 2,45
 • Quantum quatro brok A
  Quantum quatro brok A

  Quantum quattro brok A herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 4,25
 • Quantum quatro brok B
  Quantum quatro brok B

  Quantum quattro brok B herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 7,70
 • Quantum quatro brok D
  Quantum quatro brok D

  Quantum quattro brok D herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 7,15
 • Quantum quatro trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Quantum quatro trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Quantum quattro trommelsteen herstelt geestelijk, emotioneel en lichamelijk evenwicht en laat zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor je gevoelens, gedachtes en daden.

  € 2,75
 • Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A
  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog A

  Regenboog fluoriet hanger met zilveren oog ondersteunt een nieuw begin, maakt je inventief en helpt het maken van beslissingen makkelijker.

  € 7,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A
  Regenboog fluoriet trommelsteen A

  Regenboog fluoriet trommelsteen A laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 3,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit L

  Regenboog fluoriet trommelsteen L helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel.

  € 3,75
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit O

  Regenboog fluoriet trommelsteen O helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 1,40
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit P

  Regenboog fluoriet trommelsteen P helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit Q

  Regenboog fluoriet trommelsteen Q helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 4,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit R

  Regenboog fluoriet trommelsteen R helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 3,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S
  Regenboog fluoriet trommelsteen A-kwaliteit S

  Regenboog fluoriet trommelsteen S helpt je gedachtes en handelen met daadkracht en intentie concreet te maken. Hij vermindert stress.

  € 2,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen B
  Regenboog fluoriet trommelsteen B

  Regenboog fluoriet trommelsteen B laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 2,90
 • Regenboog fluoriet trommelsteen C
  Regenboog fluoriet trommelsteen C

  Regenboog fluoriet trommelsteen C laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,20
 • Regenboog fluoriet trommelsteen E
  Regenboog fluoriet trommelsteen E

  Regenboog fluoriet trommelsteen E laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen F
  Regenboog fluoriet trommelsteen F

  Regenboog fluoriet trommelsteen F vermindert stress, zet je open voor spiritualiteit en brengt een vredig gevoel. Hij maakt je als het ware wakker, geinteresseerd en aanwezig.

  € 1,55
 • Regenboog fluoriet trommelsteen G
  Regenboog fluoriet trommelsteen G

  Regenboog fluoriet trommelsteen G laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,85
 • Regenboog fluoriet trommelsteen H
  Regenboog fluoriet trommelsteen H

  Regenboog fluoriet trommelsteen H laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,95
 • Regenboog fluoriet trommelsteen I
  Regenboog fluoriet trommelsteen I

  Regenboog fluoriet trommelsteen I laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 0,80
 • Regenboog fluoriet trommelsteen J
  Regenboog fluoriet trommelsteen J

  Regenboog fluoriet trommelsteen J laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,00
 • Regenboog fluoriet trommelsteen K
  Regenboog fluoriet trommelsteen K

  Regenboog fluoriet trommelsteen K laat het hart en het denken beter samenwerken. Je gedachtes, je woorden en je daden zijn zo beter op elkaar afgestemd.

  € 1,30
 • Regenboog maansteen trommelsteen 2 - 2,5 cm
  Regenboog maansteen trommelsteen 2 - 2,5 cm

  Regenboog maansteen trommelsteen maakt helder van geest, en vergroot hiermee de intuitie omdat hij ‘ruisgedachtes’ vermindert.

  € 3,30
 • - 40 % korting

  Sfaleriet met kwarts cluster A
  Sfaleriet met kwarts cluster A

  Sfaleriet met kwarts cluster A zorgt voor een gezonde balans tussen de onderste en de bovenste chakra’s en tussen aarding en spiritualiteit.

  € 9,30 € 5,60
 • - 40 % korting

  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B
  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B

  Sfaleriet met kwarts en paarse fluoriet cluster B zorgt voor een gezonde balans tussen de onderste en de bovenste chakra’s en tussen aarding en spiritualiteit.

  € 3,70 € 2,25
 • Stromatoliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Stromatoliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Stromatoliet trommelsteen helpt je bij jezelf te blijven en je standpunten na te leven. Toch leert hij dat er ook ruimte hoort te zijn voor de standpunten van jouw omgeving.

  € 1,65
 • Tektiet hanger met zilveren oog A
  Tektiet hanger met zilveren oog A

  Tektiet hanger met zilveren oog A heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 7,30
 • - 35 % korting

  Tektiet steen A
  Tektiet steen A

  Tektiet trommelsteen A heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 21,35 € 13,90
 • - 35 % korting

  Tektiet steen B
  Tektiet steen B

  Tektiet trommelsteen B heeft door de explosieve manier waarop de steen is ontstaan is, een snelle en intensieve werking. Vooral op het vlak van persoonlijke en spirituele groei helpt tektiet op een gestage wijze.

  € 19,10 € 12,45
 • Thuliet hanger met zilveren oog A
  Thuliet hanger met zilveren oog A

  Thuliet hanger met zilveren oog A brengt vreugde en enthousiasme en leert je uit te gaan van het goede in de mens. Hij activeert de seksualiteit, de creativiteit, de wilskracht en de liefde naar zowel jezelf als naar anderen.

  € 8,50
 • Thuliet trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Thuliet trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Thuliet trommelsteen brengt vreugde en enthousiasme en leert je uit te gaan van het goede in de mens. Hij activeert de seksualiteit, de creativiteit, de wilskracht en de liefde naar zowel jezelf als naar anderen.

  € 4,15
 • Tijgerijzer hanger met zilveren oog A
  Tijgerijzer hanger met zilveren oog A

  Tijgerijzer hanger met zilveren oog A versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren.

  € 7,05
 • Tijgerijzer trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Tijgerijzer trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Tijgerijzer trommelsteen versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren. Het is een krachtige steen van vooral uithoudingsvermogen, kracht en moed.

  € 3,75
 • Tijgerijzer trommelsteen A
  Tijgerijzer trommelsteen A

  Tijgerijzer trommelsteen A versterkt de wilskracht om slechte gewoontes zoals ongezond eten of teveel alcohol te drinken af te leren. Het is een krachtige steen van vooral uithoudingsvermogen, kracht en moed.

  € 6,05
 • Vanadiniet op bariet ruwe steen B
  Vanadiniet op bariet ruwe steen B

  Vanadiniet op bariet ruwe steen B helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen.

  € 10,90
 • Vanadiniet op bariet ruwe steen C
  Vanadiniet op bariet ruwe steen C

  Vanadiniet op bariet ruwe steen C helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen en het doorzettingsvermogen.

  € 5,95
 • Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A
  Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A

  Vanadiniet op matrix met beetje bariet ruwe steen A helpt los te laten wat je vasthoudt uit angst en versterkt uithoudingsvermogen, doorzettingsvermogen, en de wilskracht.

  € 8,90
 • Woestijn chalcedoon ruwe steen A
  Woestijn chalcedoon ruwe steen A

  Woestijn chalcedoon ruwe steen A bevordert broederschap en de sociale en relationale vaardigheden. Hij brengt tevens welwillendheid en vermindert prikkelbaarheid.

  € 4,25
 • Woestijn chalcedoon ruwe steen B
  Woestijn chalcedoon ruwe steen B

  Woestijn chalcedoon ruwe steen B bevordert broederschap en de sociale en relationale vaardigheden. Hij brengt tevens welwillendheid en vermindert prikkelbaarheid.

  € 3,65
 • Wollastoniet met hessoniet granaat trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Wollastoniet met hessoniet granaat trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Wollastoniet met hessoniet granaat trommelsteen helpt je in je eigen kracht te staan en je eigen pad te volgen. De steen helpt je hierbij zoeken naar nieuwe uitdagingen en passies.

  € 4,55
 • Zonnesteen trommelsteen 2,5 - 3 cm
  Zonnesteen trommelsteen 2,5 - 3 cm

  Zonnesteen trommelsteen brengt openheid, welwillenheid, warmte, kracht en de bereidheid en het vermogen ook andere mee te laten genieten van de mooie dingen des levens.

  € 2,25

~ Waarom
I love Crystals ? ~

Kwalitatatief hoog-
waardige stenen.
Alle stenen worden
door mij persoonlijk
uitgezocht.

Alleen 100%
natuurlijke stenen.
Vertrouwd.
Vanaf 50 euro gratis
verzenden! (NL)
Niet goed, geld terug.
Elke bestelling is een
feestje om te ontvangen!

© 2018 - 2019 I love crystals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.